Xavi Paz (PSC) critica la baixa intensitat de la campanya del 20D a Molins de Rei

El primer tinent d’alcalde socialista arremet contra els partits que no han centrat esforços en la campanya de les eleccions generals en un acte amb el candidat Joan Rangel, qui qualifica els comicis de “molt importants” per “defensar els nostres drets”.

Rangel escoltant Paz al Casal d'Avis Primer de Maig // Jose Poli

Rangel escoltant Paz al Casal d’Avis Primer de Maig // Jose Poli

En un any amb eleccions municipals i eleccions al Parlament de Catalunya, la campanya de les eleccions al Congrés dels Diputats i al Senat s’ha reduït a cinc actes a Molins de Rei. Tres del PSC (amb presència de José Zaragoza, Eva Granados i Joan Rangel) i dos de Convergència, ara anomenada Democràcia i Llibertat, amb Josep Lluís Cleries i Xavier Fonollosa. La resta d’agrupacions locals, de vella i nova creació, han fet una campanya electoral de baixa intensitat i marcada per la no organització de mítings.

Aquest fet ha estat criticat pel primer tinent d’alcalde, Xavi Paz (PSC), en l’últim acte de la campanya socialista, fet amb el candidat al Congrés Joan Rangel en un dels indrets habituals del PSC, el Casal d’Avis Primer de Maig, al barri del Canal. “Hi ha qui sembla que ara no ens té res a explicar”, ha opinat Paz sobre la poca organització d’actes de campanya. Sobre el PP, Paz ha considerat que directament “vol adormir a la ciutadania” en aquesta campanya. “Nosaltres hem posat la mateixa intensitat que al setembre”, quan es van realitzar les eleccions al Parlament, ha sentenciat el socialista per diferenciar-se de la resta de formacions.

Defensar drets i pensions

Per la seva banda, qui va ser Delegat del Govern a Catalunya i alcalde de Caldes d’Estruc, Joan Rangel, ha qualificat les eleccions del 20D de “molt importants” per “defensar els drets adquirits”· Davant d’un públic on hi havia molt pensionista, Rangel ha recordat que “ara es paguen medicaments que abans no s’havien de pagar” i ha assegurat que amb quatre anys més de polítiques de Mariano Rajoy posarien en perill el sistema de pensions.

Rangel s’ha postulat contra les formacions emergents com Podemos o Ciutadans. “Deien que assaltaven les places però van acabar assaltant els platós”, ha assegurat. Uns platós que, segons ell, tenen “propietaris de dretes” que el que volen és “fragmentar el vot socialista” perquè “el PP pugui governar amb la nova dreta”, referint-se a Ciutadans. L’últim convidat del PSC Molins de Rei en campanya ha estat especialment dur amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assegurant que “va d’un sobrat terrible”.

 • dclosa

  En una cosa tiene razón el Sr. Xavi Paz (PSOE-Molins) , que una vez repartidas ya las poltronas (sueldos) en las municipales, “sembla que ara, els politics, ja no ens tenen res a explicar”, y hay poca
  organització d’actes de campanya del 20 D , Esto és que la ciudadanía ya está harta de tanto insulto y de tanta mentira y de tanta corrupción de los politicos , que si el PP “vol adormir a la ciutadania” en aquesta campanya, que si el PSOE han posat la mateixa intensitat que al setembre”, que si Mariano
  Rajoy no es una persona decente, que si Pedro Sánchez es un ser mezquino, deleznable y miserable, etc, etc
  Todas las elecciones son importantes y las eleccions del 20D son “molt importants” , per “defensar els
  drets adquirits”, per deixar de pagar medicaments que abans amb el PSOE no s’havien de pagar” , per evitar possar en perill el sistema de pensions, per conseguir d’una vegada per totes l’independència de Catalunya, per evitar tanta humillació als catalans, i per moltes coses mes. No val insultar a les formacións emergents com Podemos o Ciutadans, que si asaltan o no els platós”, uns platós que tenen “propietaris de dretes”, uns empresaris lliberals que volen, amb una total indepedència política, el máxim negoci per la seva TV y la màxima audiència, Amb la vella politica de sempre, ells mateixos , els del PSOE son els que estan “fragmentan el vot socialista” Tard o dora , cohabitarán com sempre amb “el PP encara que governi amb la nova dreta de Ciutadans. Vermells o blaus tots van a lo mateix , a buscar la poltrona i a : ¡ Una Grande y Libre !