Tres jugadores del Club Bàsquet Molins de Rei, seleccionades en el programa de perfeccionament de la Federació

Nora Barreiro, Judit Márquez i Aina Grané formen part del programa de detecció i perfeccionament de la Federació Catalana. Roger Grimau és el cap del centre on entrenaran. 

Les tres molinenques seleccionades per la Federació // CB Molins de Rei

D’esquerra a dreta: Márquez, Grané i Barreiro // CB Molins de Rei

El talent de tres jugadores del Bàsquet Molins de Rei ha cridat l’atenció de la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ). Les molinenques Nora Barreiro, Judit Márquez i Aina Grané han estat escollides per la Federació i formaran part del programa de detecció i perfeccionament.

Les joves molinenques ja han començat els entrenaments sota la direcció del Cap de Centre, l’ex jugador ACB Roger Grimau. Al pavelló de La Palma de Cervelló, es troben cada dijous amb altres jugadores seleccionades d’arreu de Catalunya.

Diferents jugadors que ara formen part dels equips sèniors del CB Molins de Rei com Cristina Pagès, Laia Triginer, Cristina García, Jordi De Ugarte, Ferran Angulo, Sergi Bosh o Ferran Mola, entre altres, van formar part en el seu dia d’aquest programa de la FCBQ.

Recomanacions personalitzades