La 6a Trobada d’Emprenedors reuneix 40 autònoms

Al voltant de 40 emprenedors i autònoms s’han trobat en la sisena edició de la Trobada d’Emprenedors organitzada per l’Ajuntament. A més de fer el tradicional networking, el president de la CTAC, Salvador Duerte, ofereix una xerrada sobre el nou marc legal. 

Salvador Duarte durant la seva xerrada // Ajuntament de Molins de Rei

Salvador Duarte durant la seva xerrada // Ajuntament de Molins de Rei

La sisena edició de la Trobada d’Emprenedors organitzada per l’Ajuntament de Molins de Rei al Centre d’Ocupació i Desenvolupament Joan García Nieto ha comptat amb la participació de 40 emprenedors i autònoms.

L’acte ha estat organitzat amb la col·laboració de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC) i el seu president, Salvador Duarte, ha fet una xerrada per explicar les noves mesures per al foment del treball autònom, recollides en la nova llei 31/2015.

També s’ha fet incidència sobre la importància de la marca comercial i s’han realitzat dues activitats de networking per fer facilitar el contacte entre els assistents.

Recomanacions personalitzades