Josep Lluís Cleries (Democràcia i Llibertat) considera el Senat com una cambra de “segona lectura”

Qui va ser portaveu del grup de Convergència al Senat i ara és candidat per Democràcia i Llibertat, Josep Lluís Cleries, visita Molins de Rei en campanya i assegura que el senat és una “cambra de segona lectura” i fa una crida a la mobilització del vot independentista. 

Cleries a la Federació Obrera // Jose Polo

Cleries a la Federació Obrera // Jose Polo

Enèsima campanya electoral i enèsima visita de Josep Lluís Cleries a Molins de Rei. Qui va ser conseller i de Benestar i Família i més recentment ha estat portaveu de Convergència al Senat és veí de Vallirana i té una estreta relació amb membres de l’agrupació local de CDC. Entrevistat per Viu Molins de Rei abans d’un acte a la Federació Obrera que va omplir mitja sala, Cleries va titllar el Senat, on torna a ser presentar-se, com una cambra de “segona lectura” perquè “no s’han cregut l’estat de les autonomies”. “Si la Constitució Espanyola s’hagués portat a la pràctica, el senat hauria estat la cambra territorial de l’estat de les autonomies”, va incidir en aquest sentit.

L’ara candidat per Democràcia i Llibertat, considera que la proposta del PSOE de portar el Senat a Barcelona no té “cap sentit”. “El Senat ja s’ha reformat, ara cal fer un edifici nou?”, es va preguntar el Convergent, qui també va fer una crida a la mobilització del sector independentista de cara a les eleccions del 20 de desembre.”Molta gent es pensa que com que ja vam votar el 27S i és molt recent ara no ens cal anar a votar, i ens cal anar a votar perquè encara ens queda trajecte perquè Catalunya tingui un estat propi”, va afirmar abans d’una xerrada on va estar acompanyat per l’alcalde i diputat al Parlament, Joan Ramon Casals, i militants de CDC Molins de Rei. 

Recomanacions personalitzades