Música de Judit Neddermann i Ferran Savall per recordar els Drets Humans

Amnistia Internacional commemora el Dia Internacional dels Drets Humans amb un acte amb l’actuació de Judit Neddermann i Ferran Savall. 

Una de les assistents col·locat una espelma // Jose Polo

Una de les assistents col·locat una espelma // Jose Polo

La commemoració del 10 de desembre, Dia Internacional dels Drets Humans, va tenir un toc musical a Molins de Rei. En un acte organitzat per Amnistia Internacional grup Pla de Llobregat, els músics Judit Nedderman, qui ha interpretat una cançó per l’últim disc de La Marató de TV3 i Ferran Savall, van actuar a la plaça de l’Ajuntament davant d’un públic reduït però amb àmplia representació institucional i on també hi havia membres de col·lectius com Molins de Rei Acull.

Un grapat d’assistents anaven llegint els articles de la Declaració Universal dels Drets Humans per després col·locar una espelma a terra. Una manera de recordar uns drets que, encara avui en dia, no es compleixen.

 

Recomanacions personalitzades