La plaça de la Creu formarà part de la plataforma única

La soviovergència vol remodelar els voltants la plaça de la Creu per instal·lar la plataforma única que hi ha a la resta del Centre Vila. L’actuació estarà recollida en els pressupostos 2016. 

La plaça de la Creu i la carretera que arribar fins Pi i Margall i Carril // Jose Polo

La plaça de la Creu i la carretera que arribar fins Pi i Margall i Carril // Jose Polo

Els espais annexos a la plaça de la Creu de Molins de Rei, un dels punts més cèntrics del municipi, seran remodelats. L’objectiu: fer que formin part de l’illa de vianants, la famosa plataforma única, que ocupa la resta dels carrers del Centre Vila donant prioritat als vianants respecte als vehicles.

Segons ha explicat el govern municipal format per Convergència i PSC en roda de premsa, es vol actuar sobre tot l’espai que hi ha al voltant de la plaça de la Creu fins a arribar al carrer Pi i Margall i al Carril, carrer que actualment ja té la plataforma única. En cap cas s’estudia “la reforma de la plaça”, expliquen des de l’Ajuntament.

De moment no s’ha informat de forma concreta dels costos que tindrà aquesta obra, ni de si aquesta significarà alguna modificació en la mobilitat del lloc, però la sociovergència vol que s’inclogui dins dels pressupostos municipals 2016, que s’han d’aprovar en sessió plenària el pròxim 17 de desembre.

D’altra banda, el capítol d’inversions també inclou continuar treballant en l’última fase de la reforma de la Zona Esportiva Ricard Ginebreda i en la reforma del Molí, on ha de situar-se la nova biblioteca de Molins de Rei. També es vol actuar en el carrer Doctor Barraquer.

Per primera vegada des que governa la sociovergència, part de les inversions seran decidides mitjançant participació ciutadana. Concretament, un 10% de les inversions amb recursos propis (250.000 euros) seran escollits mitjançant un procés participatiu.

Recomanacions personalitzades

  1 comment for “La plaça de la Creu formarà part de la plataforma única

  1. dclosa
    17/12/2015 at 18:25

    ¿ Y cuando darán un repaso a la ya plataforma única entre la Pça Mercat y Pça La Creu que está hecha unos zorros de baches y no se puede andar sin peligro ? , ¿ No daría para un arreglo los 800.000 € /año de sueldos de los políticos locales y cargos de confianza del partido ganador, que se llevan en directo a la saca? , Sin tecnocrácia, en época del paquito , sin tantos impuestos, ni los alcaldes ni los concejales cobraban.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *