El futbol més pur també és el més solidari

El Molins de Rei CF reuneix 40 equips per la disputa del torneig solidari en col·laboració amb La Marató de TV3. S’aconsegueix una recaptació superior als 1.000 en una jornada on Barça i Mercantil van ser els guanyadors i el futbol base va mostrar la seva cara més solidària.

Una vegada més, futbol i solidaritat han tornat a anar de la mà gràcies al torneig solidari amb motiu de La Marató de TV3 organitzat pel Molins de Rei CF. Més de 40 equips d’arreu de Catalunya i alguns de fora s’han reunit al Municipal Josep Raich, vestit de gala en un dels dies on fa més goig de tot l’any.

Segons l’organització, s’han recaptat al voltant de 1.100 euros per aquesta causa solidària a partir de les donacions del públic i dels pares dels jugadors, dels quals entre 600 i 800 euros seran destinats a La Marató i, la resta, a sufragar els costos de la mateixa competició.

“És el sisè any que ho organitzem i estem molt contents de fer-ho”, diu a Viu Molins de Rei el president del Molins de Rei CF, Jordi Caraltó. “Tothom s’identifica molt amb aquest tipus de competicions i està disposat a col·laborar”, remarca el president.

La jornada s’ha estès entre les nou del matí i les vuit del vespre i s’ha pogut gaudir de futbol base de qualitat i un gran ambient. En categoria prebenjamí i aleví, la victòria ha estat per a l’escola del FC Barcelona. El Mercantil ha resultat guanyador en la categoria benjamí. El futbol de nens, el més pur, és també el més solidari.

Recomanacions personalitzades