El PSC comença la campanya de les eleccions generals situant el PP com l’enemic del món local

José Zaragoza i Xavi Paz donen el tret de sortida a la campanya electoral criticant l’actitud del PP amb el municipalisme en una xerrada a la seu del PSC Molins de Rei. 

Xavi Paz escoltat per José Zaragoza i els militants del PSC Molins de Rei // Jose Polo

Xavi Paz escoltat per José Zaragoza i els militants del PSC Molins de Rei // Jose Polo

Una vegada més, i ja en van unes quantes en els últims mesos, comença campanya electoral, aquesta vegada per a les eleccions al Congrés dels Diputats. Amb cartells de la candidata del PSC per tercera vegada, Carme Chacón, esperaven els militants de l’agrupació local dels socialistes el convidat del vespre d’inici de campanya, un altre clàssic, el molinenc José Zaragoza, candidat socialista pel Baix Llobregat. La consigna de la campanya tampoc és nova i el títol de la xerrada feta a la seu del PSC del carrer poeta Mateu Janés ja ho deixava clar: “el problema no és Espanya, el problema és el PP”. Fer fora el PP, com ho va fer Zapatero. L’única novetat, el cartell de Pedro Sánchez, candidat a la presidència pel PSOE per primera vegada.

Les crítiques al govern de Mariano Rajoy van començar per la seva política respecte al món local. “El govern del PP ha intervingut l’autonomia local amb la llei LRSAL” va dir Zaragoza davant la premsa abans de començar l’acte. “Han limitat la capacitat dels Ajuntaments, que són els que lluiten contra la crisi en primera línia”, va lamentar el socialista. “El govern del PP s’ha oblidat de les persones, només ha fet els números i els ha fet malament, per fer més rics als rics”, va sentenciar el molinenc.

En la mateixa línia es va mostrar Xavi Paz. “Tenim una oportunitat per fer enrere totes aquestes polítiques que ens han afectat als ajuntaments”, va considerar el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Molins de Rei. “Ens han tret capacitat per resoldre els problemes de la gent”, va afegir Paz referint-se també a la LRSAL. “Hem de tornar a situar els Ajuntaments en el centre de la política”, va demanar el socialista.

Com no podia ser d’una altra manera, també es va parlar de la independència de Catalunya. En aquest sentit, Paz va voler situar els socialistes com “l’oportunitat per buscar la solució al problema que els extrems han alimentat”. Zaragoza també va disparar contra una part de la ‘nova política’: “la dreta espanyola ha trobat la fórmula de perpetuar-se, la gent que vol votar a Ciudadanos perquè són nous ha d’adonar-se que acabarà fent president a Rajoy”, va advertir davant d’un possible pacte entre la formació d’Albert Rivera i el PP.

 • Pingback: Xavi Paz (PSC) critica la baixa intensitat de la campanya del 20D a Molins de Rei | Viu Molins de Rei()

 • dclosa

  Hubiese estado bien que en el miting, el guadianero Sr. José Zaragoza (PSOE) nos hubiese aclarado de una vez por todas como acabó todo eso de La Camarge ,… También es lastimoso ver, cartells de la candidata del PSC per tercera vegada, la otra también guadianera Sra. Carme Chacón,
  que solo aparece cuando se huele a sueldos y a poltronas,… Ahora resulta que “el problema no és Espanya, que el problema és el PP”. Que el problema de la crisis económica no fue Zapatero, Que el
  govern del PP para poner fin a las bacanales y desmadres municipales ha intervingut l’autonomia local amb la llei LRSAL i han limitat la capacitat dels Ajuntaments, que , sin tener competencias, són els que lluiten contra la crisi” Recordemos que los empresarios, buscando su própio beneficio aún només fent
  números , beneficia a su vez a los trabajadores aún a costa de fer més rics als rics”.
  Detrás de toda esta palabreria vacia del Sr. Xavi Paz. (PSOE) “Tenim una oportunitat per fer enrere totes aquestes polítiques que ens han afectat als ajuntaments”,.“Ens han tret capacitat per resoldre els
  problemes de la gent”, “Hem de tornar a situar els Ajuntaments en el centre de la política”, “buscar
  la solució al problema de Calaunya que els extrems han alimentat”. “ que no hay que votar a Ciudadanos perquè són nous i acabaràn fent president a Rajoy”, no tienen más contenido que el deseo que tiene el PSOE en mantener sueldos y poltronas.

 • Pingback: José Zaragoza (PSC) sosté que “només Pedro Sánchez pot substituir Mariano Rajoy” | Viu Molins de Rei()