Detingut un molinenc per tenir una plantació de marihuana en una habitació

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra detenen una persona per tenir una plantació de marihuana a casa seva. El detingut, que tenia antecedents penals, viu al carrer Ferran Agulló del barri del Canal. Tenia unes 20 plantes d’aquesta droga. 

El bloc de pisos es troba al carrer Ferran Agulló // Jose Polo

Imatge del carrer Ferran Agulló, on s’han produït els fets. El bloc de pisos no correspon al de la detenció // Arxiu — Jose Polo

Un jove molinenc ha estat detingut per la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra dimecres 2 de desembre al matí per tenir una plantació de marihuana en una habitació del seu domicili, situat al carrer Ferran Agulló del barri del Canal de Molins de Rei.

El detingut tenia una vintena de plantes de marihuana en una habitació completament equipada un sistema especial de ventilació i il·luminació per afavorir el cultiu d’aquesta planta. El molinenc, que acumula nombrosos antecedents penals segons l’Ajuntament de Molins de Rei, passarà a disposició judicial durant les pròximes hores.

Durant les últimes setmanes els cossos de seguretat que actuen a Molins de Rei estan realitzant un dispositiu especial per perseguir el tràfic de cànnabis. De fet, ja es va aconseguir la detenció d’un traficant d’haixix a petita escala que actuava a les rodalies de l’estació de Renfe.

Recomanacions personalitzades