L’Ajuntament liquidarà el deute de Molins Energia

El consistori liquidarà el deute de Molins Energia, l’empresa creada per encarregar-se del servei de calefacció i aigua calenta amb biomassa del barri de la Granja, amb més de 200.000 euros provinents del romanent de tresoreria. 

Barri de la Granja // David Guerrero

Un punt del barri de La Granja // David Guerrero

L’Ajuntament de Molins de Rei està a punt de liquidar el deute de Molins Energia, l’empresa pública creada per fer-se càrrec del sistema de calefacció i aigua calenta mitjançant biomassa al barri de la Granja de Molins de Rei, i que des de fa uns mesos té al consistori com a màxim accionista.

Per tal de fer-ho, la corporació utilitzarà un total de 200.972,76 euros provinents del romanent de tresoreria. La mesura ha estat aprovada per unanimitat entre totes les formacions polítiques en el passat ple municipal del mes de novembre.

Ara per ara, i fins que es faci un pla de viabilitat complet per a Molins Energia, és l’empresa privada Veolia l’encarregada d’oferir el servei de calefacció i aigua calenta als veïns d’un dels barris més joves de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades