Els molinencs Sarramangu comencen una gira per presentar el primer CD

El grup de Molins de Rei presenta el seu primer disc amb una mini gira que es tancarà a l’Ateneu Mulei el pròxim 12 de desembre. A més, editen el seu primer vídeo “Tendre”. 

Gira Sarramangu 15 Molins de ReiDesprés d’editar el seu primer disc, el grup de folk i pop de Molins de Rei Sarramangu comença una petita gira que els està portant per diferents indrets de l’àrea metropolitana i també a Barcelona. De fet, la sèrie de concerts ha començat amb una actuació al Koitton Club el 19 de novembre i, després, han tocat a Sant Quirze del Vallés.

Els tres pròxims concerts de la Innisfree Tour 15′, així han anomenat a la gira, seran el dia 27 de novembre a les 23:30 a Els Pagesos, de Sant Feliu de Llobregat, el dia 3 de desembre a la mateixa hora a la Sala Belgrado de Sant Cugat i, l’ultima actuació, com no podia ser d’una altra manera, serà a Molins de Rei, el 12 de desembre a les 19 hores a l’Ateneu Mulei.

D’altra banda, el grup format per Pep Fernández, Nacho Carrasco, Roger B. Martin, Victor Sánchez i Gerard Capdevila han estrenat el seu primer vídeo titulat Tendre.

 

 

Recomanacions personalitzades