Molins de Rei se suma a la condemna als atemptats de París

Més de 200 persones s’han concentrat a la plaça de l’Ajuntament per mostrar el seu rebuig als atacs terroristes de París. Els assistents han fet un minut de silenci a les set de la tarda i han encès espelmes en senyal de condol a les víctimes dels atemptats. 

Molts molinencs s'ha aplegat a la plaça per mostrar el seu condol. // Elisenda Colell

Molts molinencs s’ha aplegat a la plaça per mostrar el seu condol. // Elisenda Colell

Tot just sonar les set campanades de l’església de Sant Miquel, la plaça de l’Ajuntament de Molins de Rei ha emmudit. Més de 200 persones s’han congregat davant del consistori per condemnar els atemptats terroristes que han tingut lloc el divendres 13 de novembre a la ciutat de París. Durant un minut, l’alcalde, l’equip de govern, regidors, regidors de l’oposició i persones a títol individual s’han sumat a la convocatòria per demostrar el seu rebuig frontal als atacs gihadistes i solidaritzar-se amb les víctimes i la nació francesa.

Les mostres de condol han acabat amb un aplaudiment i una encesa d’espelmes. Nens, avis, pares, adolescents, tots ells han encès les flames, sobre un logotip de la Torre Eiffel que s’ha viralitzat arran dels atemptats. A l’acte també hi han assistit membres de CDC, PSC, la CUP, ERC, Molins Camina, Ciutadans i Iniciativa per Molins de Rei. Després que dissabte molts Ajuntaments i entitats municipalistes, com la Diputació de Barcelona, l’Associació Catalana de Municipis o la Federació de Municipis de Catalunya ja mostressin el seu condol, Molins de Rei s’ha sumat a la condemna d’aquests atemptats.

Recomanacions personalitzades