Èxit del segon túnel del terror al barri de Les Conserves

La nit del Halloween apropa 700 persones a l’associació de veïns del barri de Les Conserves gràcies a un túnel del terror. Els mateixos veïns, i de manera voluntària, van organitzar la jornada, per la que no van cobrar cap tipus d’entrada.

Dos personatges del túnel del terror // AAVV Les Conserves

Dos personatges del túnel del terror // AAVV Les Conserves

La por i el misteri es va apoderar del barri de Les Conserves durant la nit del 31 d’octubre. Enguany és el segon cop que es duu a terme el túnel del terror i l’èxit ha estat rotund. Des de les set fins les dotze de la nit no han deixat d’acostar-se molinencs, vinguts d’arreu del municipi, per viure l’experiència i endur-se més d’un espant. Durant tota la tarda es van acumular cues de gent just davant del local de l’entitat, pel que els veïns van decidir ampliar l’horari fins gairebé la matinada. En total, calculen que més de 700 persones es van aplegar a una activitat que neix de la improvisació i la bona voluntat dels veïns per potenciar el teixit associatiu.

“Estem molts satisfets de la bona acollida i l’èxit d’aquesta edició”, assegura la presidenta de l’associació de veïns del barri, Mar Domínguez, a Viu Molins de Rei. De fet, el local de l’entitat, de poc més de 100 metres quadrats, es va reconvertir en un terrorífic passatge de por. Una vintena de veïns, de manera totalment voluntària, van organitzar el passatge, i més d’una desena es van disfressar per atemorir a més d’un valent. Des de l’entitat consideren que l’activitat ha estat “tot un èxit” i no descarten repetir l’aposta en properes edicions. Això sí, no veuen cap necessitat cobrar entrada, ja que consideren que aquesta és una ocasió per “potenciar el teixit del barri” i apropar l’associació a moltes persones que viuen a la zona però que mai s’hi han interessat. “Agraïm tota la col·laboració desinteressada” comenta Domínguez, ja que el passatge va ser possible a través de donacions de maquillatge, roba i moltes hores de caracterització i escenografia de l’espai.

Recomanacions personalitzades