Lluís Subirats guanya el concurs de cartells de la Fira de la Candelera

La 165a Fira de la Candelera de Molins de Rei ja té cartell oficial. L’obra, titulada “Camp i Taula”, ha estat feta pel barceloní Lluís Subirats. 44 obres diferents s’havien presentat al concurs. 

165 FIRA CANDELERA2016 WEBSimple, elegant, ben pensat i amb una tipografia i un color que dificultarà la visualització dels dies concrets en els quals es realitzarà la 165a Fira de la Candelera. Així és “Camp i Taula”, l’obra de Lluís Subirats, escollida entre els 44 cartells que s’han presentat enguany al concurs molts d’ells realitzats per “gent de Molins de Rei”, segons el regidor de Fira, Ramon Sànchez (Convergència). “Volia que fos un cartell clar, senzill i molt visual”, ha explicat el guanyador. Subirats, que era la segona vegada que es presentava en un concurs que ja acumula 30 edicions, també ha constatat que “des del primer moment vaig voler sumar dos mons: el de l’agricultura i el de la gastronomia, i aprofitar per explicar el cicle del producte i l’evolució de la mateixa Fira”. En aquest sentit, el barceloní ho aconsegueix.

La Fira de la Candelera, una de les fires més importants de Catalunya, arribarà aquesta vegada els dies 5, 6 i 7 de febrer, coincidint amb la celebració del carnestoltes arreu del país. Això farà que aquesta celebració es faci la setmana posterior a Molins de Rei. Els responsables municipals esperen que aquesta coincidència no afecti la Fira.

D'esquerra a dreta: Sànchez, Subirats, Paz i Casals // Jose Polo

D’esquerra a dreta: Sànchez, Subirats, Paz i Casals // Jose Polo

“La imatge destaca molt clarament la Fira i el seu enfocament cada cop més gastronòmic”, opina l’alcalde, Joan Ramon Casals (Convergència).”És una imatge molt ben trobada perquè representa els orígens i la tradició de la Fira al mateix temps que s’ajusta al què és la Fira en ple segle XXI”, afegeix el primer tinent, Xavi Paz (PSC).

Recomanacions personalitzades