El CFS Molins 99 cau per la mínima contra el FS Gavà

CFS Molins 99 2-3 FS Gavà. Els blaus perden a casa contra el Gavà en un partit que van aconseguir remuntar amb el marcador en contra. La falta de definició i el desgast físic penalitzen els de Chema Redondo en un partit igualat. 

PATROCINI CRÓNIQUES

 

Rubén García en un moment del partit // Jose Polo

Rubén García en un moment del partit // Jose Polo

Segona derrota consecutiva del Club Futbol Sala Molins 99. La setmana passada l’equip queia a Linyola per només un gol de diferència i, també per la mínima, els molinencs van perdre a casa contra el Gavà (2-3). El partit va ser igualat i els molinencs van fer mèrits per empatar però es van veure penalitzats pel desgast físic dels jugadors i per la mala sort en la definició.

Els visitants, però, van sortir molt bé a la pista del Poliesportiu de la Sínia. Durant els primers minuts van dominar el partit. El Gavà tenia la iniciativa en el joc i el Molins es veia obligat a abusar de les pilotes llargues. Marc Montaño, que a la segona part no va disposar de minuts, podia haver canviat el signe del partit amb un xut amb la seva cama esquerra, però la pilota va estavellar contra el pal visitant. Tot seguit, el Gavà s’avançava amb un gol de penal de Víctor Capellades (0-1).

Amb el marcador en contra els homes de Chema Redondo van anar de menys a més. El domini visitant va desaparèixer i el matx estava ple d’alternatives. Amb la potència que el caracteritza, Sergi Areny va arrossegar una pilota amb decisió per assistir Àlex Sánchez Ajo qui, precís i oportú, empatava el partit (1-1). Els locals anaven in crescendo i els jugadors de la banqueta, en la seva majoria joves del filial en aquesta ocasió, sumaven en un joc coral. Una gran acció d’estratègia, finalitzada una vegada més per Àlex Sánchez Ajo, serviria per fer el 2 a 1. El més difícil s’havia aconseguit: el matx s’havia capgirat per complet, en joc i resultat. Així es va arribar a la mitja part.

La Sínia Blues, animant guanyi o es perdi // Jose Polo

La Sínia Blues, animant es guanyi o es perdi // Jose Polo

L’inici de la segona part va acabar decidint el partit. En només dues accions el Gavà va tornar a posar-se per davant. La primera va ser a la sortida d’un córner on, des de casa seva, Javier Tamayo va fer el 2 a 2 amb una rematada molt potent. El gol va fer mal i, poc després, en una acció individual finalitzada amb un xut esplèndid, Antonio González sumava el 3 a 2. Tota la feina realitzada durant la primera part s’ensorrava en pocs minuts.

Va ser un cop dur però el Molins, equip que competeix siguin quines siguin les circumstàncies, ho va intentar. De fet, els de Redondo van disposar d’algunes ocasions per empatar però no va haver-hi sort en l’art de la definició. A més, físicament els molinencs, que gairebé no van rotar durant el segon temps, es van veure minvats. Amb tot, l’equip suma la seva segona derrota per la mínima en l’exigent Tercera Nacional de futbol sala.

Recomanacions personalitzades