Sassy, roba i complements actuals al carrer Major de Molins de Rei

La nova botiga de roba i complements per a dona, Sassy, obre les seves portes a Molins de Rei. La pots visitar al carrer Major número 58, tens un regal molt especial esperant. 

Sassy Molins de Rei 9Arriba Sassy, i ho fa per quedar-se. Després d’anys d’experiència en el món de la moda, Sassy Molins de Rei neix com a marca de roba pròpia i està destinada a vestir la dona real i segura de si mateixa.

A Sassy trobaràs roba actual a uns preus sorprenents, perquè vestir bé no ha de sortir pas car. Ens acompanya una filosofia que et donarà ganes de menjar-te el món. També tenim disponibles tots tipus de complements, aquells que marquen la diferència incorporant elegància i estil.

La nostra primera botiga s’ha situat a Molins de Rei. Ens pots trobar al carrer Major número 58. Si ens visites, tens un regal molt especial esperant… t’ho perdràs?

 

Recomanacions personalitzades