El Club Halterofília Molins de Rei acaba setè a la Copa de la Reina

L’equip de Molins de Rei se situa com el setè millor d’Espanya en halterofília femenina. Noelia Caballero aconsegueix un record de Catalunya en categoria absoluta i quatre juniors i aconsegueix la primera posició del rànquing català. 

Imatge de l'equip femení del CH Molins de Rei // CH Molins de Rei

Imatge de l’equip femení del CH Molins de Rei // CH Molins de Rei

El Club Halterofília Molins de Rei ha aconseguit la setena posició a la Copa de la Reina d’halterofília, disputada el cap de setmana de l’u de novembre al barri de Vallecas (Madrid). L’equip format per Noelia Caballero, Marta Brichs, Reika Morgan i Marie Digneau ha aconseguit millorar les marques de la fase de classificació, fent una actuació més que meritòria a la final. Aquest nou èxit arriba després de la bona actuació de l’equip masculí a la Copa del Rei.

Per la seva banda, la jove molinenca Noelia Caballero, que actualment entrena al CAR de Sant Cugat, ha aprofitat la competició per establir un nou record de Catalunya en arrencada de categoria absoluta de 69kg i quatre records més en categoria júnior i sub 17. A més, Caballero se situa en la primera posició del rànquing de Catalunya.

Recomanacions personalitzades