Els Matossers consoliden els castells de set

Els castellers de Molins de Rei van aconseguir descarregar dos castells de set pisos a la seva actuació el passat cap de setmana a Sant Feliu. El cap de colla, Santi Prat, considera que ja poden exportar els castells de set pisos “per tot arreu”.

Els matossers, quan va carregar el 4 de 7 // Matossers de Molins de Rei

Els matossers, quan va carregar el 4 de 7 // Maria Lola

Els Matossers han perdut la por i ja dominen els castells de set pisos. La darrera actuació a Sant Feliu de Llobregat el diumenge 25 d’octubre avala aquesta tesi: els molinencs van carregar i descarregar dos castells de set pisos, un 4 de 7 i un 3 de 7, a més d’un pilar de 5 i una altra construcció de 6 nivells.

Després de l’actuació assolida a la Festa Major i la diada de la colla, des de l’entitat creuen que el passat diumenge van demostrar que els castells de set pisos ja no són excepcionals. El cap de colla, Santi Prat, considera que ja poden portar “per tot arreu” formacions com el 3 de 7 i el 4 de 7. Prat va voler felicitar especialment la bona feina de la pinya, i va assegurar que els castellers van estar “molt segurs” amb la construcció.

A la diada de Sant Feliu els marró-argila van compartir plaça amb els Castellers de Sant Feliu, els Castellers de Badalona i els Vailets de Gelida. Els primers van aconseguir un 3 de 7, un 5 de 6 i un 4 de 6 amb agulla, mentre que els badalonins van optar per les mateixes construccions que els molinencs. Els del Penedès van fer construccions de cinc pisos. La propera cita matossera és el diumenge 8 de novembre  la plaça de l’església de Begues, convidats per la colla local, els Encantats de Begues.

Recomanacions personalitzades