Molins de Rei torna a formar part de les “Ciutats Defensores dels Drets Humans”

Per tercer any consecutiu Molins de Rei ha estat una de les 14 ciutats participants del projecte “Ciutats Defensores dels Drets Humans”. Dos activistes internacionals han visitat el municipi i s’ha implicat més als instituts de secundària. 

Els activistes acompanyats per la regidora de Cooperació Jessica Revestido // Ajuntament de Molins de Rei

Els activistes acompanyats per la regidora de Cooperació Jessica Revestido // Ajuntament de Molins de Rei

14 Ajuntaments s’han implicat en l’edició 2015 del projecte “Ciutats Defensores dels Drets Humans”, que té com a objectiu donar a conèixer la feina de diferents activistes i conscienciar sobre la importància de la defensa de la pau i els drets humans.

Enguany dos activistes han visitat Molins de Rei: en primer terme una experta en el drama humanitari de les fronteres de Ceute i Melilla, Helena Maleno, i en segon terme, Pedro Pantoja, un sacerdot mexicà activista pels drets dels immigrants. Totes dues personalitats s’han citat en una xerrada conjunta a la Federació Obrera.

A més, els dos activistes han visitat els instituts públics de Molins de Rei i han explicat les seves vivències a 440 alumnes d’ESO i Batxillerat. Una de les novetats d’enguany és que s’ha editat una proposta d’activitats didàctiques amb l’objectiu que els alumnes puguin aprofundir en els diferents temes tractats.

Recomanacions personalitzades