El Club Halterofília Molins de Rei supera les adversitats i és sisè d’Espanya

L’equip masculí absolut del Club Halterofília Molins de Rei ha aconseguit la sisena posició a la Copa del Rei. Els molinencs no arribaven a la competició en el seu millor moment i l’objectiu, classificar-se per a la final, ja s’havia aconseguit. 

Imatge de l'equip del CH Molins de Rei a la Copa del Rei // CH Molins de Rei

Imatge de l’equip del CH Molins de Rei a la Copa del Rei // CH Molins de Rei

El Club Halterofília Molins de Rei és el sisè millor club d’Espanya en categoria masculina absoluta. L’equip format per Edgar Rubio, Dani Castro, Iker Longás, Miguel Soria, Yosua Fernández i Marcos Ruíz ha aconseguit aquesta posició en l’última Copa del Rei disputada el passat cap de setmana a Madrid.

Els molinencs han superat les expectatives en aquesta competició, on arribaven amb les pitjors marques del 12 conjunts classificats per a la final i on els el seu objectiu era, simplement, classificar-se perquè feia sis anys que no ho feien.

A més, els problemes físics han minimitzat la capacitat d’alguns dels aixecadors durant les darreres setmanes, fet que converteix en encara més sorprenent i meritòria la seva actuació. Per exemple, Soria ha patit ciàtica i Longás no ha pogut entrenar durant tota la setmana passada.

Ara és el torn de l’equip femení, que també s’ha classificat, en aquest cas, per a la Copa de la Reina.

Recomanacions personalitzades