Un grup de molinencs homenatgen Lluís Companys a les sis del matí

Membres de Molins de Rei per la Independència – ANC, ERC i Molins Camina matinen per traslladar-se al carrer Lluís Companys i fer-li un homenatge al president afusellat coincidint amb el 75è aniversari del seu assassinat. 

El carrer Lluís Companys amb l'ofrena floral i una estelada // Jordi Romeu

El carrer Lluís Companys amb l’ofrena floral i una estelada // Jordi Romeu

Una trentena de valents van matinar ben d’hora per fer-li un homenatge a Lluís Companys. A les sis del matí del dia del 75è aniversari del seu assassinat, coincidint amb l’hora que va ser cridat a l’execució, es van desplaçar fins al carrer que porta el seu nom, situat al barri del Torrent de l’Hospital. Un cop allà es va fer una ofrena floral i es va cantar l’himne dels Segadors en el seu honor.

L’acte estava organitzat per Molins de Rei per la Independència – ANC i va comptar amb la presència de militants i regidors d’ERC i Molins Camina. Des del partit que engloba Podemos amb altres formacions en l’àmbit municipal es va voler ser present en aquest homenatge perquè consideren que Companys és un “defensor dels treballadors, de la república i del dret a vot de la dona”.  A més, afegeixen que va ser “condemnat pel franquisme en un judici il·legal que encara no ha estat anul·lat”. El partit de la regidora Ana Aroca, present en aquest matiner homenatge, no va estar durant la concentració de suport als imputats pel 9N.

En aquest homenatge a Companys no es van poder veure representants de Convergència ni de la CUP. Aquest acte va ser un dels dos que es van organitzar a Molins de Rei amb motiu del 75è aniversari de l’assassinat feixista. Tots dos van estar impulsats per entitats o partits polítics i, en cap cas, van tenir suport de l’Ajuntament tot i que fa un any es va aprovar una moció on s’instava a organitzar un homenatge i a dedicar-li un espai a Companys.

Foto de família dels participants en aquest homenatge // cedida per Jordi Romeu

Foto de família dels participants en aquest homenatge // cedida per Jordi Romeu

 

Recomanacions personalitzades

  2 comments for “Un grup de molinencs homenatgen Lluís Companys a les sis del matí

 1. Carles Joan
  16/10/2015 at 21:53

  ; però hi trobo a faltar les torxes. 30 persones, de les 25.512, És un 0,00117591721542803 per cent. #

  • dclosa
   19/10/2015 at 16:22

   S.e.u.o. de que la presencia de Podemos-Camina en el homenaje fuese por correo, también seria otro 0,00117591721542803 (foto de familia) , Poca son i poca feina……

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *