Massiva presentació del CN Molins de Rei

La presentació oficial dels equips del CN Molins de Rei de la temporada 2015-2016 reuneix més de 300 persones segons l’entitat. Oscar Díaz rep un merescut homenatge. 

Imatge de la presentació del CN Molins de Rei // CN Molins de Rei

Imatge de la presentació del CN Molins de Rei // CN Molins de Rei

El Club Natació Molins de Rei ha donat el tret d’inici a la temporada 2015-2016 amb la presentació oficial dels equips. Segons explica l’entitat, més de 300 persones s’han reunit a la Piscina Municipal per assistir a un acte que va començar amb l’exhibició dels dos grups de natació sincronitzada entrenats per Isabel Toll. Després s’ha realitzat la tradicional desfilada de tots els equips de l’entitat i l’entrega de premis als esportistes més destacats de la passada campanya.

Homenatge a Oscar Díaz

Oscar Díaz, capità del primer equip de waterpolo, ha rebut un merescut homenatge després de retirar-se a finals de la temporada passada. Portava 25 anys practicant waterpolo. La tarda s’ha tancat amb els parlaments i un pica-pica al solàrium.

Díaz durant l'homenatge acompanyat de l'entrenador Sergi Pedrerol, l'alcalde Joan Ramon Casals, el regidor d'Esports Xavi Paz i el president Jaume Mas // CN Molins

Díaz durant l’homenatge acompanyat de l’entrenador Sergi Pedrerol, l’alcalde Joan Ramon Casals, el regidor d’Esports Xavi Paz i el president Jaume Mas // CN Molins

 

 

Recomanacions personalitzades