La CUP denuncia que les obres de Les Guardioles no segueixen el pla de vigilància ambiental

Segons la CUP algunes de les mesures previstes per garantir el confort dels veïns en les obres de Les Guardioles no s’estan complint. La pols i el soroll causen malestar entre els molinencs que viuen al voltant de les obres. 

Imatge la rasa feta al barri de Les Guardioles // Jose Polo

Imatge d’arxiu de les obres de  Les Guardioles // Jose Polo

El projecte d’obres del nou barri de Les Guardioles té previstes un seguit de mesures per garantir el confort dels veïns intentant minimitzar les molèsties generades pels treballs. Segons la CUP, aquest pla de vigilància ambiental no s’està complint.

El projecte parla de la necessitat de controlar la pols i el soroll durant el desenvolupament de les obres però, de moment, només s’ha aconseguit que es faci el “control de la pols”. La CUP ha demanat una reunió amb l’Ajuntament i l’AMB per “insistir en la necessitat de garantir el seguiment del confort dels veïns” i exigir la “implementació de mesures correctores en cas de desviacions”, segons expressen a través d’un comunitat.

“No és l’acció política que hauríem dut a terme però vetllem perquè les obres es facin amb totes les garanties possibles”, sentencien des del partit de l’oposició amb més regidors a l’Ajuntament de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades