El camí del riu es millora entre Papiol i el pont del Jacint Verdaguer

Una inversió de 75.000 euros de la Diputació de Barcelona ha permès millorar el camí del riu Llobregat entre el terme municipal del Papiol i el pont d’accés a l’autopista del carrer Jacint Verdaguer. La resta del camí que pertany a Molins de Rei fins a arribar a Sant Feliu segueix en males condicions. 

El camí del riu millorat // Auntament de Molins de Rei

El camí del riu millorat // Auntament de Molins de Rei

Dignificació d’una de les parts molinenques del camí del riu Llobregat. Les obres de millora del tram entre El Papiol i el pont del Jacint Verdaguer, iniciades el passat mes d’agost, ja han finalitzat.

Amb una inversió de 75.000 euros a càrrec de la Diputació de Barcelona, s’han eliminat tots els forats i bassals, s’han plantat arbres i arbusts i s’ha senyalitzat correctament el camí amb la senyalística que altres poblacions del Baix Llobregat ja fa anys que van incorporar.

La resta de camí del riu, paral·lel al Centre Vila i el barri del Canal, haurà d’esperar per aconseguir una millora. Tot i que el consistori té intenció d’actuar també sobre aquest terreny, no indica quan ho farà i, per tant, no se sap quan de temps continuarà en unes condicions molt millorables.

“Amb aquesta actuació resolem un dèficit històric de la vila perquè no tenia sentit disposar d’un entorn de gran valor com el riu Llobregat i no aprofitar-lo com estaven fent els municipis veïns”, assegura l’alcalde, Joan Ramon Casals (Convergència), quan encara queda molta feina per fer. “El riu ha deixat de ser el gran oblidat per adoptar un paper molt més protagonista”, afegeix el primer tinent, Xavi Paz (PSC).

L’actuació s’uneix a l’obertura d’un nou accés més segur al riu pel barri de la Granja que no ressol els problemes de l’últim tram de la riera de Vallvidrera i que va ser criticada per alguns partits ecologistes com Equo.

 

 

Recomanacions personalitzades