L’empresariat del Baix Llobregat es reuneix a Molins de Rei per fer contactes

El Foment Cultural i Artístic ha acollit el segon Networking Empresarial, organitzat conjuntament per l’Ajuntament i la delegació de la Cambra de Comerç al Baix Llobregat. Un centenar d’empreses de la comarca hi han participat.

Un centenar d'empresaris s'han unit a la trobada de Networking // Ajuntament de Molins de Rei

Un centenar d’empresaris s’han unit a la trobada de Networking // Ajuntament de Molins de Rei

Fer contactes i buscar clients per estendre els seus negocis. Amb aquest objectiu entre mans s’han trobat prop d’un centenar d’empresaris baixllobrefgatins a Molins de Rei, en el marc de la segona trobada de Networking Empresarial que ha tingut lloc aquest dilluns al Foment Cultural i Artístic.

L’alcalde, Joan Ramon Casals (CDC), ha aprofitat l’ocasió per destacar que “ajudar al màxim a les empreses” és una “prioritat” pel seu govern perquè considera que el teixit empresarial és qui pot crear “més llocs de treball” al municipi. Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç a la comarca, Carles Guilera, ha destacat la política empresarial de la sociovergència, agraint al consistori la seva “gran sensibilitat” per aquests temes.

La trobada ha acabat amb dues xerrades. Una sobre l’eficiència energètica a càrrec del president del Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya, Albert Mitjà. L’altra ha versat sobre les estratègies de màrqueting a Internet per un expert en CEO, Isaac Bosch.

Recomanacions personalitzades