El CFS Molins 99 consolida el seu creixement

Més de 225 jugadors gaudeixen del futbol sala al CFS Molins 99 en una estructura amb 20 equips, presentats en societat davant en un Poliesportiu de la Sínia ple de gom a gom. 

PATROCINI CRÓNIQUES

El blau del CFS Molins 99 va inundar la Sínia // Jose Polo

El blau del CFS Molins 99 va inundar la Sínia // Jose Polo

És més complicat mantenir-se que arribar, i el Club Futbol Sala Molins 99, que ja l’any passat va superar dos centenars de jugadors, ho ha fet. Enguany, tot i que els faria falta més espai per seguir creixent, uns 225 jugadors gaudiran del futbol sala gràcies a aquesta entitat. La xifra, que es reparteix en un total de 20 equips, sentència que la bona salut d’aquest esport a Molins de Rei no és flor d’un dia, sinó que ha arrelat. “Hem crescut una mica respecte a la temporada passada”, afirma a Viu Molins de Rei el president, Josep Canals.

La marxa del judo de Molins de Rei a la Zona Esportiva Ricard Ginebreda podia haver dotat de més espai al futbol sala, instal·lat al Poliesportiu Municipal de la Sínia, situat al barri de la Granja. Però com que són moltes les entitats esportives amb necessitats d’espai les hores lliures s’han hagut de repartir i l’efecte de la marxa del judo no ha permès un creixement més pronunciat del futbol sala.

En tot cas, el nivell és molt alt. El primer equip forma part de la Tercera Nacional, passa pel millor moment de la història, i és un dels conjunts del municipi amb una categoria més rellevant. Després de la marxa de Jorge Rubio, Joan Pitarque és el nou coordinador de les categories superiors, a partir de cadet, on l’entitat busca un vessant més competitiu. “A la resta de categories busquem formar persones i si poden ser bons jugadors encara millor”, expressa Canals resumint la filosofia.

Foto de família dels equips del CFS Molins 99 // Jose Polo

Foto de família dels equips del CFS Molins 99 // Jose Polo

Parlant de les perspectives del primer equip, Canals considera que aquest curs serà “molt difícil” perquè “la temporada de la consolidació sempre és més complicada que la següent a l’ascens”. A més, l’equip ha patit alguna baixa i l’única incorporació ha estat la del nou entrenador, Chema Redondo. Tot i la dificultat, el president, qui també fa de fisioterapeuta del conjunt, considera que tenen la capacitat de fer “una temporada igual o més competitiva que la passada”. Un gran repte per un club que creix any rere any que és tot el contrari a un gegant amb peus de fang.

Les imatges de la presentació

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Recomanacions personalitzades