Més de 700 bicicletes arrodoneixen la setmana de la mobilitat sostenible

Les bicicletes van inundar el centre de Molins de Rei amb una passejada popular. L’activitat, organitzada per l’Ajuntament, va comptar amb 750 persones, segons dades del consistori. 

La passejada va aplegar, sobretot, infants i famílies // Ajuntament de Molins de Rei

La passejada va aplegar, sobretot, infants i famílies // Ajuntament de Molins de Rei

Tot i encara no disposar d’un carril bici en condicions al municipi, l’Ajuntament comença a consolidar una activitat que cada any més aplega més públic: la bicicletada popular. Diumenge 4 d’octubre, aprofitant el bon temps i el context de la setmana de la mobilitat sostenible i segura, unes 750 persones van aprofitar per pedalar en un tram de 10 quilòmetres al llarg de tot el municipi.

Des del consistori consideren que es tracta d’un “èxit de participació” que demostra que es pot posar punt i final a la Festa Major de manera “lúdica, familiar i saludable”. El trajecte va haver d’aturar la circulació de vehicles durant alguns trams del diumenge al matí.

Recomanacions personalitzades