L’esforç, el compromís, el respecte i l’optimisme protagonitzen la presentació del Molins de Rei CF

El Molins de Rei CF fa gala dels valors que vol representar durant la presentació dels equips de la temporada 2015-2016. “Tenim una feina conjunta entre tots”, diu el president, Jordi Caraltó. 

Un dels nous equips del Molins de Rei CF en un moment de la presentació // Jose Polo

Un dels nous equips del Molins de Rei CF en un moment de la presentació // Jose Polo

Entre focus i flashos, les presentacions dels equips de futbol serveixen normalment per presumir dels nous fitxatges i dels títols de la temporada passada mentre, qui més qui menys, busca una bona fotografia. El Molins de Rei CF, però, va trencar amb la tònica en la seva presentació d’enguany. Després de la clàssica desfilada dels nombrosos equips de l’entitat conduïda pel periodista de la Cadena SER Joan Barau, la Judith de l’aleví femení, en Marc del cadet, la Marta del juvenil femení i en Joel de l’Infantil van pujar a l’escenari per parlar d’esforç, compromís, respecte i optimisme respectivament. Paraules dels joves jugadors parlant dels valors que volen definir una entitat que creix dia a dia més enllà de les xifres.

El president, Jordi Caraltó, va seguir el fil dels menuts. “Esforç, compromís, respecte i optimisme són valors que hem de transmetre als més petits i que volem inculcar al nostre club”, va dir per començar el seu discurs just la setmana que l’entitat va començar una campanya específica contra la violència als camps de futbol. “És una feina conjunta entre tots: junta directiva, entrenadors i pares”, va advertir Caraltó, afirmant que els pares mai han de ser un “obstacle”. “Les victòries i les derrotes són secundàries”, va sentenciar el president, fent valdre el vessant social del Molins. Les seves paraules van precedir a les del regidor d’Esports, Xavi Paz, i les de l’alcalde, Joan Ramon Casals, presents en un acte que es va tancar amb un bonic castell de focs i que serveix per fomentar també un sentiment: l’esperança.

Recomanacions personalitzades