Marcos Ruiz aconsegueix la medalla de bronze en el Campionat d’Europa d’halterofília júnior

L’aixecador de Molins de Rei se supera per aconseguir una medalla al Campionat d’Europa júnior. Ho ha fet en la modalitat d’arrencada en la categoria de 105 kg.

Marcos Ruiz amb la medalla penjada // Media Sport

Marcos Ruiz amb la medalla penjada // CH Molins de Rei

Històric resultat per l’esport de Molins de Rei. L’aixecador Marcos Ruiz ha aconseguit fer medalla en una competició internacional, fet que mai s’havia donat en la història dels esports del municipi. El molinenc ha aconseguit la tercera posició en el Campionat d’Europa d’Halterofília Júnior, disputat a Lituània divendres 9 d’octubre. Un èxit sense precedents, que arriba setmanes després de la seva incorporació en el centre d’alt rendiment Blume de Madrid.

Aixecant 160 kg, Ruiz ha estat el tercer aixecador en la modalitat d’arrencada, només superat per Giorgi Chkheidze (Geòrgia) i Dadash Dadashbayli (Azerbaidjan), qui també ha guanyat en total olímpic i dos temps. El molinenc gairebé s’emporta dues medalles de Lituània. I és que ha estat quart en total olímpic, on Vladyslay Shymchenko (Ucraïna) s’ha emportat la tercera posició amb poc més de tres kilos de marca més que Ruiz. El jove aixecador format al Club Halterofília Molins de Rei s’ha vist penalitzat per una actuació més discreta en dos temps, on ha fet sisè.

Marcos Ruiz en un moment de la competició // Media Sport

Marcos Ruiz en un moment de la competició // Media Sport

Amb aquesta actuació Ruiz ha marcat un nou record d’Espanya d’arrencada i, a més, ha fet que el CH Molins de Rei es classifiqui per la pròxima Copa del Rei en categoria absoluta. L’equip femení ja s’havia classificat anteriorment.

Recomanacions personalitzades