La pluja i el mal temps desllueixen la 6a trobada d’entitats veïnals

Poc més de 200 persones van participar en la trobada veïnal al Parc del Llobregat, una de les menys nombroses que es recorden. Les Associacions de Veïns dels barris de Riera Bonet, La Pau-Riera Nova, Can Graner, La Rierada, El Canal, La Granja i Les Conserves van tirar endavant la trobada oferint diversos tallers i una botifarrada popular. 

Alguns dels ballarins, en una exhibició // Ajuntament de Molins de Rei

Alguns dels ballarins, en una exhibició // Ajuntament de Molins de Rei

Les entitats veïnals es van tornar a trobar, aquest cop amb una menor afluència de públic. Poc més de 200 persones van participar de la festa el passat dissabte, que en un principi es va haver d’endarrerir pel mal temps i la pluja. Tot i que es podia haver anul·lat, es va decidir tirar endavant en una mostra de coratge.

Des d’algunes organitzadores consideren que és una de les menys nombroses que s’han organitzat recentment. Hi van participar les entitats de la Riera Bonet, La Pau-Riera Nova, Can Graner, La Rierada, El Canal, La Granja i Les Conserves. Les associacions dels barris de Bonavista i l’Àngel van participar en l’ organització de l’esdeveniment de forma prèvia però no van poder estar-hi presents.

A la trobada també hi van actuar col·lectius vinculats als barris. Els Matossers van fer uns tallers per aprendre a fer castells, mentre que els usuaris de la nova estació de Workout o els membres de Dance Studio van exhibir el seu talent. També hi va haver tallers de maquillatge per als més menuts.

Més solidària que mai

Una botifarrada popular va posar el punt final a la festa. Amb els guanys obtinguts es finançaran diverses ONG que treballen amb els refugiats sirians per posar fi a aquest drama humà.

 

Recomanacions personalitzades