Miquel Bofarull ja té una sardana dedicada

Miquel Àngel Cordero ha compost una sardana en record al gran impulsor molinenc de la dansa catalana, Miquel Bofarull, mort fa uns mesos. S’estrena a la plaça de l’Església el dia de Sant Miquel, en el que va ser un emotiu homenatge. 

autoservei-pons

Cordero entregant la partitura a la vídua de Bofarull // Jose Polo

Cordero entregant la partitura a la vídua de Bofarull // Jose Polo

Un dels moments més emotius de la Festa Major de Sant Miquel 2015. Tot just abans de la Festa dels Miquels la cobla La Principal del Llobregat va interpretar una sardana especial. Era una composició feta pel molinenc Miquel Àngel Cordero en record a un dels grans impulsors de la dansa catalana al municipi, Miquel Bofarull, qui va morir ara fa uns mesos.

Després d’unes paraules de Pere Pahissa, qui ha compartit amb Bofarull la presentació de les clàssiques 24 hores de sardanes de Ràdio Molins de Rei, i de l’alcalde Joan Ramon Casals, el mateix Cordero va fer entrega de la partitura de la composició a la vídua de Bofarull, un detall que segur que trigarà en oblidar. Però l’homenatge no va acabar aquí, tot seguit la plaça va ballar, en diferents rotllanes, la sardana d’en Bofarull. Era el seu sant i tothom el va recordar com a ell li agradaria, amb sardanes.

 

La plaça de l'Església ballant la sardana dedicada a Bofarull // Jose Polo

La plaça de l’Església ballant la sardana dedicada a Bofarull // Jose Polo

[sam id=”51″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades