Els Matossers fan història per la Festa Major

La colla castellera de Molins de Rei descarrega un castell de set i mig per primera vegada en la millor actuació de la seva història. “Hem tocat cel però no sostre”, diu el cap de colla, Salva Prat.

llauna-focalitzat

Els Matossers celebrant la gran actuació // Jose Polo

Els Matossers celebrant la gran actuació // Jose Polo

Un bon grapat de persones es desplaçaven de la plaça de l’Ajuntament, on es realitzava la 30a Trobada de Gegants de la Festa Major, a la plaça de l’Església de Molins de Rei, on els Matossers encaraven l’actuació més important de la temporada. Just coincidint amb el final dels gegants, es podien veure abraçades i somriures entre la parròquia matossera. Emoció continguda que, després de molta feina, s’expressava amb satisfacció. El motiu: els molinencs havien aconseguit descarregar el seu primer 3 de 7 amb agulla de la seva història. Era el primer castell de set i mig de la colla. Els Matossers s’havien superat.

No es van conformar amb això, sinó que van fer la millor actuació que se’ls recorda. Primer van començar amb un 4 de 7, van continuar amb el 3 de 7 amb agulla i van finalitzar amb un 3 de 7 abans dels pilars de comiat. Mai abans havien rendit a aquest nivell. A principis de temporada es marcaven l’objectiu de convertir-se definitivament en colla de set i estrenar un castell de set inèdit. El primer objectiu es va aconseguir a la Festa Major de Pallejà i el segon a la Festa Major de Molins de Rei.

Matossers Molins de Rei Festa Major 2015 1

“Els Matossers hem tocat cel però no sostre”, definia el cap de colla, Salva Prat, a Viu Molins de Rei, just abans de fer el pilar de comiat. “És una actuació històrica, la millor que hem fet al llarg de tota la història de Matossers”, subratlla Prat, visiblement satisfet després d’aconseguit el primer castell de 7 i mig i la primera actuació amb tres castells de 7. “La gent ha treballat molt i ha estat molt constant aquest any”, resumeix el molinenc buscant els motius de l’èxit dels marró argila. Una temporada que, tot i alguns moments complicats, ja es pot considerar exitosa. I encara no ha acabat.

[sam id=”51″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades