Olga Alexandrova deixa plantats als jugadors de les simultànies d’escacs

Les simultànies d’escacs de Festa Major s’han quedat aquest any sense mestre d’escacs convidat. Havia de venir l’ucraïnesa Olga Alexandrova, però no s’ha presentat. L’ha suplert el mestre molinenc Josep Sanglas.

El molinenc Josep Sanglas, Mestre Català, ha jugat en el lloc d'Olga Alexandrova

El molinenc Josep Sanglas, Mestre Català, ha jugat en el lloc d’Olga Alexandrova

Cada any les simultànies d’escacs que es fan el dissabte de Festa Major al passeig del Terraplè tenen un convidat, que competeix amb la resta de participants. Aquest any havia de venir l’ucraïnesa Olga Alexandrova, que té el títol de Gran Mestre Femení -el màxim que es pot assolir abans de ser campiona- però, per motius que desconeixien des d’Escacs Molins de Rei, en arribar el matí de dissabte, no s’ha presentat.

En el seu lloc ha jugat Josep Sanglas, de Molins de Rei, que té el títol de Mestre Català. Al llarg del matí de dissabte, Sanglas ha jugat 35 partides, de les quals només n’ha perdut una, i n’ha empatat quatre.

[sam id=”51″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades