19.105 molinencs cridats a les urnes per decidir el futur de Catalunya

Un total de 19.105 persones podran exercir el seu dret a vot a les eleccions al Parlament de Catalunya que es celebren aquest diumenge 27 de setembre. L’Ajuntament ofereix servei de bus gratuït per arribar als 9 col·legis habilitats amb 30 meses electorals.

Una de meses electorals a les passades eleccions a Molins de Rei // Ajuntament de Molins de Rei

Una de meses electorals a les passades eleccions a Molins de Rei // Ajuntament de Molins de Rei

El cens electoral per les eleccions del 27 de setembre és de 19.105 persones, 25 més de les que van poder votar a les eleccions municipals del passat mes de maig i 160 més que a les europees de maig del 2014.

Les votacions es podran fer de 9 del matí a 8 de la tarda en les 30 meses repartides pels nou col·legis electorals del municipi: Escola El Palau (Alfons XIII), Escola Pont de la Cadena, CFA Rafael Farré, Escola La Sínia, Escola l’Alzina, Ambulatori Vell, Escola Estel i Casal Cívic Riera Bonet.

Els ciutadans que tinguin qualsevol dubte sobre el col·legi i la mesa assignada poden consultar-ho a l’Oficina d’Atenció Ciutadana situada a la planta baixa de l’Ajuntament, que aquest diumenge estarà oberta ininterrompudament mentre els col·legis electorals estiguin oberts. També es poden fer les consultes per telèfon trucant al número 93 680 33 40.

Un dispositiu de seguretat conjunt de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei i els Mossos d’Esquadra garantirà el correcte funcionament de la jornada, que coincideix amb nombroses activitats de la Festa Major. A més, l’Ajuntament ha contractat puntualment a personal per fer de representants de l’administració durant la jornada.

Bus gratuït

L’Ajuntament activa aquest diumenge el servei de bus urbà de manera gratuïta per facilitar els desplaçaments als col·legis electorals. entre les 3 i les 8 de la tarda, les tres línies de MolinsBus faran els seus recorreguts i parades habituals. No serà així durant el matí ja que les afectacions de mobilitat produïdes pels actes de la Festa Major ho impedeixen. Per això, entre les 9 del matí i les 3 de la tarda només funcionarà la línia MB3 que connecta Molins de Rei amb la Floresta i els barris de muntanya.

Recomanacions personalitzades