El correfoc de diables i bèsties de Festa Major, en imatges

El retorn de la Porta de l’Infern ha estat la gran novetat del correfoc de diables i bèsties de la Festa Major 2015, que ha reunit el Cuc de Molins de Rei, la Colla de Diables de Molins de Rei l’Agrupa, l’Entxuscat de Molins de Rei, els Dimonis de Molins de Rei, el Drac de Sant Feliu, la Colla de Diables de Sitges, la Colla de Diables de Santa Oliva, el Ball de Diables de Sabadell, els Diables de Les Franqueses del Vallés i el Pegàs de l’Hospitalet de Llobregat. Viu Molins de Rei t’ho resumeix amb 30 imatges. També hem incorporat un vídeo de Josep Sagristà. 

cal marc

Diables de Molins de Rei. Les Portes de l’Infern from Josep Sagristà on Vimeo.

[sam id=”51″ codes=”true”]

 

Recomanacions personalitzades

  2 comments for “El correfoc de diables i bèsties de Festa Major, en imatges

  1. Carles Joan
    26/09/2015 at 22:56

    Moltes felicitats, Jaume Coma i companyia, i als bessons. Molt bona feina. #

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *