L’Espai Cargol obre les seves portes

El projecte d’acompanyament de la criança es posa en marxa inaugurant el nou espai al carrer Sant Isidre. Ofereixen diferents serveis per a famílies amb nens fins a tres anys. Després de la posada en marxa volen “fer-lo créixer” escoltant “les necessitats de la gent”. 

Una part del renovat Espai Cargol // Jose Polo

Una part del renovat Espai Cargol // Jose Polo

El projecte d’acompanyament de la criança, Espai Cargol, ha aprofitat el marc de la Festa Major de Sant Miquel 2015 per inaugurar el seu local. “La idea del nou espai és anar-lo fent créixer a mesura que la gent vagi explicant-nos les seves necessitats”, explica Ona Ballester, directora del centre integral dedicat a la primera infància i les seves famílies en el que s’ofereixen diferents serveis.

L’espai està dividit en tres: el nadó (per pares i mares amb el nen fins que es desplaça), el familiar (per infants menors de tres anys acompanyats d’algun familiar) i el conciliador (per infants d’un a tres anys).

La idea principal és que diferents pares i mares puguin compartir experiències relacionades amb la criança i reflexionar sobre la paternitat i la maternitat “acompanyats per professionals”. Els espais es distribueixen segons les diferents edats dels infants i temàtiques que es volen tractar. La matrícula es viva i la família es pot incorporar quan ho desitgi.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

“El nostre és un espai que vol ser molt acollidor i molt versàtil perquè la gent es pugui sentir com a casa i fer-s’ho seu”, sentència Ballester. La inauguració ha comptat amb la presència de l’alcalde, Joan Ramon Casals, el regidor d’Educació, Xavi Paz, i diferents regidors tant del govern com de l’oposició.

Un bon grapat de persones també s’han apropat al carrer Sant Isidre número 2, on està situat l’equipament, per veure les instal·lacions i, en alguns casos, demanar informació sobre les inscripcions. Perquè l’aventura de ser pares pot ser millor si es comparteix.

[sam id=”51″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades