El discurs de Joan Ramon Casals durant la Diada irrita al seu soci del govern

El PSC Molins de Rei es mostra molest amb el discurs de l’alcalde durant l’ofrena floral de la Diada Nacional de Catalunya. Lamenten que Casals va actuar “com un candidat” i desitgen que la situació “no es torni a repetir” al pregó de Festa Major. 

Paz, líder del PSC, i Casals, alcalde per CiU, durant l'ofrena floral a Rafael Casanova // Jose Polo

Paz, líder del PSC, i Casals, alcalde per CiU, durant l’ofrena floral a Rafael Casanova // Jose Polo

Tensió al govern municipal de Molins de Rei format per Convergència i PSC. Als socialistes no els va agradar gens l’actitud de l’alcalde Joan Ramon Casals (CDC), que durant el seu discurs posterior a l’ofrena floral a Rafael Casanova durant la celebració de la Diada Nacional de Catalunya va reivindicar la independència de Catalunya en una intervenció que no hagués desentonat en un acte de partit.

A través d’un comunicat de premsa, que arriba enmig de la campanya electoral per les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, el PSC ha mostrat el seu malestar. “L’alcalde va parlar més com a candidat de ‘Junts pel Sí’ que com alcalde de la vila, que és el que s’esperava d’ell”, asseguren. Tot i que deixen clar que respecten l’independentisme de Casals, no amaguen que es van sentir “decebuts” en escoltar al “candidat Joan Ramon Casals i no a l’alcalde de tots i totes”Casals forma part de la llista que uneix Convergència, ERC i diferents entitats independentistes i té opcions de convertir-se en diputat al Parlament.

Des del PSC li demanen públicament a l’alcalde que la situació “no es torni a repetir en els propers dies” i, especialment, en el proper pregó de Festa Major. Altres partits, com Molins Camina, van demanar abans de l’11 de setembre que no es faci un ús partidista de la diada.

 • dclosa

  Esto de que : des del PSC-Molins es demanen públicament que la situació “no es torni a repetir en els propers dies” , ès pura comedia, Un altre comedia mès, de les tantes que ens tenen acostumbrats el tandem PSC-Molins i CD-Molins. Els diners ho dopen tot , L’ Ajuntament de Molins de Rei, está
  immers amb una “cleptocracia” que va començar el 2007 en Arcas (ICV) , ideal per els regidors tan del PSC com de CD, que estan amb nomina : alcalde (52.681 € ), els regidors de govern amb dedicació exclusiva (46.204 €), els tinents d’alcalde amb dedicació parcial (15,212 €) i els regidors amb dedicació parcial (14,072 €) i els regidors a l’oposició, 380 €/ regidor i ple) (4.560 € anuals/regidor), 95 €/mes (1.140 € anuals) per les juntes de portaveus, i els grups polítics tenen una subvenció municipal fixa de 305 €/mes ( 3.660 €), i variable en funció del nombre de regidors, 270 €/regidor , a mes dels cobraments cada 4 anys de la Junta Electoral en funció dels vots obtinguts,…
  Aixis si que es pot creure per sobre de qualsevol qüestió, de que el PSC ha mostrat el seu malestar si estan els seus regidors amb les butxaques ben plenes, i l’oposició dopada també amb la “sopa boba” dels diners.

 • Pablo

  Pues como en la copla, es una pena, penita, pena…

  Con lo salao que es el alcalde, y que pierda toda su gracia cuando entra en modo “Posesión – separatista”.

  Lo conozco y es un tipo habil, (dificil pillarle a calzon cambiado), con un programa de gobierno sensato y equilibrado pero oiga es tocarle el tema de la tribu y cambia….

  Si además le sumas que está en campaña pues la cosa pasa de pena, penita, pena a: !! Doctor, ¿que confianzas son esas?, saque el especulo de mi ojete !!!.

  Esa pulsion de los gobernantes por lanzar soflamas partdistas en actos institucionales que requieren de una equidistancia escrupulosa es bochornoso.

  Mal lo tienen los “actores invitados” del PSC…Una de tres:

  O ponen cara de poker, mientras “Juan Ra” está poseido por el espiritu del golpista Companys
  O se dejar llevar por la catarsis colectiva de la posesion identitaria y acaban haciendo un Junqueras, (lagrimitas infantiles pidiendo la independencia), abrazados a las perneras del alcalde,
  O aprovechan y cuando les toque pillar micro hacen un mitin con sus posiciones,,,,(Si saben cuales son, claro)

  • Pep S.

   Ladran luego cabalgamos.

 • David

  Els escarafalls del PSC amb el discurs de l’alcalde Casals són de cara a la galeria. Venen eleccions i han de fer el paper de representants del socialisme coherent, quan la resta de l’any se’l passen mirant de cantó davant els festivals de la desobediència, l’independentisme i la radicalitat que sovint tenen lloc al consistori.

  És cert que Casals instrumentalitza la seva institució amb finalitats partidistes. Tots ho fan, però els convergents en són uns gran especialistes. I si no, pregunteu al president Mas. La Junta Electoral ja li ha dit que no faci més discursos institucionals que en qualsevol país normal (aquell que volen aconseguir els JxS) farien envermellir els seus autors.

  “Gran” paper, per cert, de la Mònica Terribas com a representant de Junts pel sí al debat de TV3, un altre mitjà que es fa servir exclusivament al servei d’un projecte polític.

  Fet i fet, el partidisme de l’alcalde Casals resulta molt més barat que el tinglado sobiranista de l’administració de la Generalitat. Esperem que el PSC digui el dia 28 el mateix que avui.

  • Pedro Diaz

   Como mi amigo Pep:

   Ladran luego cabalgamos.

 • Pingback: Xavi Paz (PSC) assegura que el pacte amb Convergència funciona "millor que mai" | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Imatges centenàries i un pregoner dels d'abans mostren la història de l'Associació Obrera al pregó de la Festa Major | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Joan Ramon Casals: "Els que generen alarma social sobre Les Guardioles governen a l'AMB" | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Joan Ramon Casals torna a defensar el “dret a decidir” durant la Diada Nacional de Catalunya | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Joan Ramon Casals crida a "guanyar la llibertat" l'1 d'octubre | Viu Molins de Rei()