“Repulsión” de Roman Polanski protagonitzarà el 34è Festival de Cine de Terror

El 34è Festival de Cine de Terror de Molins de Rei es centra en les fòbies. “Repulsión”, de Roman Polanski, fa 50 anys i serà una de les pel·lícules protagonistes del festival. El cartell, dissenyat per Maite Pascual, també s’inspira en una de les escenes clàssiques del film de Polanski.

cartell 2015 festival terrorLes fòbies seran les protagonistes de la 34a edició del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei. La temàtica escollida coincideix amb el 50è aniversari de la pel·lícula “Repulsión”, de Roman Polanski, estrenada l’any 1965, amb Catherine Deneuve fent d’una jove esteticista que és especialment introvertida i cau progressivament en la bogeria i la neurosi manifestant un comportament esquizofrènic i viu turmentada pels sons estranys que sent al pis.

Els organitzadors del festival no han volgut deixar escapar l’ocasió de celebrar el mig segle d’un dels films europeus més emblemàtics del gènere i per això l’han donat un protagonisme especial en el programa: es farà una projecció especial de “Repulsión” i posteriorment hi haurà una màster class a càrrec de l’escriptor Christian Aguilera, creador de cinearchivo.com i autor de monografies sobre Stanley Kubrick i Milos Forman, entre altres.

“Repulsión” també queda representat al cartell. Dissenyat un any més per Maite Pascual, és un clar homenatge a la pel·lícula protagonista del festival i, per extensió, a les fòbies. La imatge gràfica del festival s’inspira directament en una de les escenes icòniques de la pel·lícula de Roman Polanski.

Recomanacions personalitzades