El servei d’energia amb biomassa de La Granja passa a ser gestionat per Veolia

Després que l’Ajuntament es convertís en el màxim accionista de Molins Energia, el servei de biomassa que dota de calefacció i aigua calenta al barri de la Granja serà gestionat per l’empresa privada Veolia fins que es faci un pla de viabilitat consensuat.

Detall de biomassa // Veolia

Detall de biomassa // Veolia

Veolia gestionarà el servei de calefacció i aigua calenta amb biomassa del barri de la Granja. Després que l’Ajuntament de Molins de Rei s’hagi convertit en màxim accionista de Molins Energia, el consistori deixa el servei en mans d’aquest operador privat amb un contracte d’adjudicació d’un any prorrogable a un segon. És una forma de guanyar temps mentre es busca una solució definitiva per fer sostenible Molins Energia, que hauria d’arribar en forma de pla de viabilitat.

Segons l’Ajuntament, Veolia és una “empresa líder del sector”. Gestiona altres xarxes de biomassa com la de Vic, Ribes de Freser o la Zona Franca de Barcelona. Compta amb 187.000 empleats a tot el món i porta el control de 35.000 tones de biomassa a tota Espanya. “L’objectiu del canvi de titularitat és millorar el servei a les famílies que utilitzen aquesta energia”, indiquen des de la casa gran.

Pròximament l’empresa s’adreçarà per carta als usuaris del servei per informar del canvi en la gestió i de les millores previstes. Tot i això, el telèfon d’atenció 24 hores per a incidències seguirà sent el mateix: 93 727 91 99.

Recomanacions personalitzades