Molins de Rei ja té un punt de recollida de TheShopping.es

L’empresa de comerç electrònic TheShopping.es disposa d’un punt de recollida al carrer Jacint Verdaguer de Molins de Rei. El projecte, amb “stock real” de tot tipus de productes, garanteix “entrega immediata i seguretat” als seus clients. 

Punt de recollida de TheShopping.es a Molins de Rei al carrer Jacint Verdaguer // Viu Molins de Rei

Punt de recollida de TheShopping.es a Molins de Rei al carrer Jacint Verdaguer // Viu Molins de Rei

La comoditat del comerç online unida al valor de tenir una persona física a la qual adreçar-se. Aquesta és l’aposta de TheShopping.es, l’empresa de comerç electrònic que ja ha obert el seu punt de recollida a Molins de Rei. Al carrer Jacint Verdaguer número 106 els clients poden recollir la seva comanda estalviant-se així els costos de transport, a més de tenir una persona de referència per poder resoldre qualsevol dubte.

Petit i gran electrodomèstic, informàtica, imatge i so o climatització formen part de l’ampli catàleg de més de 8.000 productes. “A diferència d’altres empreses, a TheShopping.es tenim stock real de tots els nostres productes”, explica Antonio Ruiz, responsable del comerç a Molins de Rei. “Aportem d’aquesta manera seguretat als nostres clients”, afirma Ruiz, qui sempre està disposat a escoltar “tots els dubtes” dels compradors en persona, ja sigui abans o després de fer la comanda. “Tots els productes tenen, com a mínim, dos anys de garantia nacional”, raona per explicar els motius que fan de la seva empresa un negoci de confiança.

Amb el sistema de tenir tots els productes en stock, TheShopping.es garanteix l’entrega en un termini d’entrega 24 i 48 hores. Per posar-se en contacte amb el punt de venda de Molins de Rei es pot trucar al 93 252 70 08 o al 902 05 21 50, visitar la botiga al carrer Jacint Verdaguer número 106 o escriure un correu electrònic a info@theshopping.es Tot el seu catàleg està disponible online.

Captura de pantalla de TheShoppin.es

Captura de pantalla de TheShoppinp.es

Recomanacions personalitzades