Eduard Suàrez: 8018, un número màgic

Eduard Suarez Molins de Rei portadaComencem una campanya electoral ben diferent, amb una sensació de il·lusió com mai havíem vist en cap altra i amb unes ganes de canvis socials i polítics que passi el que passi els 27-S, ningú els podrà ja esquarterar. Aquest cop però, la campanya té el missatge més clar i les opcions són les que són. Si les eleccions dels 27-S serveixen per suplir el referèndum que l’estat espanyol no ens vol deixar fer només  hi ha dues opcions: o estàs per la independència o estàs per quedar-te igual o inclús pitjor de com estem ara. No valen romanços ni mitges tintes, l’època del peix al cove ja està superada. Així que, benvolguts convilatans, si vols fer la independència pots votar a 2 opcions perquè amb la resta de candidatures no es pot!

Per que la cosa va d’això, els independentistes volem guanyar a la vila per no patir més, però no haver de viure mai més en un poble on no hi ha urgències ambulatòries les 24h del dia, on tots els infants siguin educats i criats amb tots el drets, amb una educació pública i de qualitat  i no l’amotinament que patim en aquest moments a  les nostre aules. Una vila on trobar un molinenc sense feina sigui una anècdota i no una constant com ens passa ara. Bàsicament volem ser lliures per què sabem que Catalunya pot ser puntera en el desenvolupament de l‘estat del benestar. El passat 9 de novembre la societat molinenca es va aixecar i es va posar a caminar, la resposta fou massiva: 8018 homes i dones d’aquesta bonica vila del Baix Llobregat vam fer un gest de dignitat personal i col·lectiva com feia anys que no es produïa i vam dir Sí a la llibertat. Ara doncs hem de, com a mínim, igualar l’objectiu i ho farem donant tots els arguments que facin falta sempre amb un somriure i sobretot i com deia Raimon : JUNTS, molts, com més millor, si no volem perdre-ho tot…

Recomanacions personalitzades