La Guàrdia Urbana deté un home amb el cotxe ple de drogues

Agents de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei han detingut un home que circulava pel Centre Vila amb el cotxe ple d’haixix, marihuana i cocaïna. S’estan realitzant dispositius i controls específics per detectar la venda de droga. 

La Guàrdia Urbana compta amb un nou Seat Altea // Ajuntament de Molins de Rei

La Guàrdia Urbana compta amb un nou Seat Altea // Ajuntament de Molins de Rei

Nova detenció de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei. Poc després d’aconseguir detenir una banda de lladres que entrava a robar a trasters de tota la comarca, agents del cos de seguretat local han detingut un home per presumpte delicte contra la salut pública. La persona circulava el passat 5 de setembre a dos quarts d’onze del matí pel Centre Vila quan va ser requerit per una infracció de trànsit.

Ha estat llavors quan els agents han notat signes evidents de nerviosisme en el detingut. Després de registrar el vehicle han trobat una bossa plena de drogues. Concretament han intervingut una peça d’haixix de grans dimensions i altres de més petites preparades per la distribució a petita escala. A més d’haixix, també han trobat marihuana i cocaïna en quantitat menors. La quantitat de droga que portava ha permès la detenció policial del presumpte traficant.

Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, durant les darreres setmanes s’estan portant a terme diversos controls i dispositius específics per detectar la venda de drogues a petita escala a Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *