L’ofrena floral a Rafael Casanova, en imatges

Per segon any consecutiu, el Pati del Palau ha acollit el tradicional acte institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Multitud d’entitats molinenques han participat amb actuacions de l’Esbart Dansaire de Molins de Rei, els Grallers de Molins de Rei i la cobla Principal de Terrassa. Viu Molins de Rei t’ho resumeix amb una galeria de fotografies. 

En la part més política, l’alcalde Joan Ramon Casals ha abandonat el to institucional per fer un discurs que podria haver-se realitzat en un acte de partit.

  • dclosa

    Convendria en las fotos, identificar quien es quien y en nombre de quien hacen la ofrenda, Quedan claro los de las camisetas de ERC, también los alcohólicos anónimos, los del Barça, Matossers, amics de Cuba, els 3 Toms, els Diables, representantes del sindicato estudiantes SEPC Lluis Requesens, representantes de Dempeus, pero… S.e.u.o. no hemos visto ni a los del PP que antes con Emilio Ramos si que asistia al evento, ni a los de Ciutadans, ni a los de Proces Constituent de la monja de Montserrat ahora liberada en excedéncia de los abitos, ni los de Podemos-Molins , ni los de Equo-Molins, ni los de Molins Camina, ni los disidentes de Podemos PSTi….. Solo salen cuando hay algo que comer….

  • Pingback: Joan Ramon Casals defensa l'obra de govern i la independència de Catalunya durant l'acte institucional de la Diada | Viu Molins de Rei()