T’agrada el cartell de la Festa Major 2015?

La Festa Major 2015 de Molins de Rei ja té cartell, obra del dissenyador Josep Lluís Lara, qui ha volgut fer un homenatge a la impremta molinenca La Comercial i a Joan Brossa. Respon a l’enquesta de Viu Molins de Rei donant la teva opinió sobre l’obra. 

T'agrada el cartell de la Festa Major 2015?

Veure resultats

Loading ... Loading ...

980xEl cartell de la Festa Major 2015 és obra Josep Lluís Lara. El dissenyador ha explicat que la seva obra consisteix en “un petit joc, una mica de poesia i un homenatge a La Comercial, ja que s’han utilitzat els motles de les antigues tipografies”. La Comercial és un establiment que s’ha dedicat durant molts anys a la impremta a Molins de Rei.

El cartell té una gran similitud a Elegia al Che, de Joan Brossa. En el cartell de l’obra falten les lletres de l’abecedari que formen la paraula festa mentre que en l’obra de brossa falten les lletres de la paraula Che.

[sam id=”51″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades