Dos equips del CN Molins de Rei participen en un torneig internacional

L’equip infantil mixte i el cadet de waterpolo del CN Molins de Rei han participat al Be Water My Friend, un prestigiós torneig internacional.

L'equip cadet del CN Molins de Rei // CN Molins de Rei

L’equip cadet del CN Molins de Rei // CN Molins de Rei

Equips de tot el continent han participat en la tercera edició del torneig Be Water My Friend, un prestigiós torneig de waterpolo, disputat a Lloret de Mar. Entre els equips, dos conjunts del Club Natació Molins de Rei: l’equip infantil mitxte, que ha acabat en 9a posició, i el cadet, que ha quedat 15è.

Els nois i noies de David Alled han competit contra equips d’Itàlia,Croàcia, Anglaterra, Escòcia i Hongria, a més d’equips locals. Aquest infantil ha aconseguit la novena posició d’un total de 21 participants. Per la seva banda, el cadet ha aconseguit la 15a plaça de 20 equips. Els nois de Xavi Pajuelo han aconseguit l’única victòria contra el WP Múrcia a la primera fase.

Segons el club, el més important de la competició ha estat “tornar a les piscines després de les vacances i viure una experiència única”.

Recomanacions personalitzades