La Guàrdia Urbana deté una banda de lladres que forçaven trasters per tot el Baix Llobregat

Agents de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei aconsegueixen detenir una banda de lladres quan intentaven forçar un traster. Ara investiguen si els tres lladres són els autors d’un seguit de delictes similars localitzats arreu del Baix Llobregat. 

La Guàrdia Urbana de proximitat ja patrulla pels carrers // Ajuntament de Molins de Rei

Dos agents de la Guàrdia Urbana patrullant pel carrer // Ajuntament de Molins de Rei

La Guàrdia Urbana de Molins de Rei ha detingut una banda de lladres la matinada del 5 de setembre, al voltant d’un quart de dues, quan intentaven robar a un traster del municipi.

Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, un ciutadà ha donat la veu d’alarma en observar que tres homes desconeguts baixaven sospitosament d’un vehicle per entrar al pàrquing. Just quan els lladres estaven cometent el delicte, els policies locals s’han desplaçat ràpidament fins al lloc dels fets, frustrant el robatori.

Dos dels malfactors han estat detinguts pels agents molinencs. El primer ha estat reduït al mateix pàrquing i el segon durant la posterior recerca policial. Un tercer home ha escapat en un primer moment, després de fugir al veure l’arribada dels cossos de seguretat. En aquest cas, han estat els Mossos d’Esquadra els qui han aconseguit trobar-lo i detenir-lo. A més de les detencions, la Guàrdia Urbana ha requisat el vehicle que havien utilitzat els lladres. Segons fonts policials, era propietat d’un familiar d’un dels detinguts.

La detenció arriba just després que durant els últims mesos diversos trasters de la comarca del Baix Llobregat hagin estat forçats. Davant d’aquesta circumstància, es va decidir incrementar els controls policials en horari nocturn. La detenció realitzada a Molins de Rei, però, és la primera des de l’inici d’aquest dispositiu.

En aquests moments la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra treballen conjuntament per assegurar-se que, com sembla, els autors de l’intent de robatori a Molins de Rei són els mateixos que han entrat a robar a diferents trasters de la comarca.

Recomanacions personalitzades