Ana Aroca (Molins Camina) acusa Joan Ramon Casals d’utilitzar l’Ajuntament com un “trampolí”

La candidatura que agrupa Podemos, Iniciativa, EUiA i Equo visita Molins de Rei. S’autodeterminen els “hereus” de les lluites socials que va encapçalar el Baix Llobregat els anys 70 i demanen una alta participació per assaltar el Parlament. La regidora Ana Aroca (Molins Camina) critica que l’alcalde Casals sigui candidat a diputat. 

La regidora Ana Aroca, l'única en parlar en clau local // Elisenda Colell

La regidora Ana Aroca, l’única en parlar en clau local // Elisenda Colell

Allà on van sorgir els primers sindicats a la clandestinitat, on les lluites laborals han estat a peu de carrer i on s’ha acollit gran part del flux migratori a Catalunya. El Baix Llobregat és la comarca que Catalunya Sí que es Pot vol emular a tot Catalunya. I per presentar els seus candidats baixllobregatins, la candidatura d’esquerres a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya va triar precisament a Molins de Rei, un dels únics pobles de la comarca on CiU va guanyar les eleccions municipals.

L’encarregada de dinamitzar la jornada va ser Ana Aroca, regidora de Molins Camina -unió de Podemos, Equo i Procés Constituent- al ple municipal de Molins de Rei. Aroca va aprofitar l’oportunitat per carregar contra l’alcalde Joan Ramon Casals, que es troba ent la llista independentista “Junts pel Sí”, juntament amb Oriol Junqueras, batlle de Sant Vicenç dels Horts. Segons Aroca el fet que uns alcaldes es “desentenguin” del seu municipi demostra la “hipocresia” de la llista independentista, que veu els ajuntaments només com “un trampolí” per guanyar punts al partit. La regidora va opinar que els alcaldes que fan política local i nacional al mateix temps “abandonen” el seu poble. Va ser l’únic apunt estricament local d’una jornada amb clares referències nacionals però també comarcals.

La Catalunya dels desnonats, la dels joves que han hagut de marxar a l’estranger, la dels aturats, la que té un sou precari. Aquests són els que han de “liderar” el país segons Lluís Rabell, primer candidat a president de la Generalitat que visita Molins de Rei en precampanya. “Només vosaltres ho podeu fer”, va demanar el cap de cartell de la confluència d’esquerres, que també va voler recordar els pactes de Convergència amb el PP i la corrupció que afecta aquests dos partits. “No som els amics de Rajoy sinó els que vam organitzar les vagues generals”, va deixar clar Rabell des de l’escenari del parc del Pont de la Cadena, rememorant que la reforma laboral dels populars va comptar amb el suport convergent.

Lluís Rabell, Joan Coscubiela i Rafa Mayoral, situats a primera fila, entre el públic // Elisenda Colell

Lluís Rabell, Joan Coscubiela i Rafa Mayoral, situats a primera fila, entre el públic // Elisenda Colell

“Quan les classes benestants manaven sota el franquisme, dones d’origen humil, vingudes d’arreu, que no sabien si a la senyera hi havia 4 o 5 barres, les teixien d’amagat per enlairar-les un 11 de setembre quan sortir al carrer et podia costar la llibertat“. Així va respondre Rabell a les “lliçons de catalanitat” que, diu, donen els partits independentistes. Segons ell, el debat identitari no ha de ser la clau de volta per les eleccions del 27 de setembre. “No ens barallarem per les banderes” va assenyalar el candidat, que és partidari de fer un referèndum sobre la independència de Catalunya.

El Baix Llobregat, referent per Catalunya

Saida Ehliluch, en el seu primer discurs a Catalunya Sí Que Es Pot // Elisenda Colell

Saida Ehliluch, durant el seu discurs // Elisenda Colell

“Històricament la nostra comarca ha estat el bressol de les lluites obreres, sindicals, veïnals i estudiantils”, va assegurar Saida Ehliluch, la molinenca vinguda del Marroc que ara té un lloc a la llista. Després d’elogiar la multiculturalitat que es respira al Baix com “exemple” per tot Catalunya, la candidata va fer referència a les lluites dels treballadors. “Volem ser decisius i portar totes aquestes mobilitzacions al Parlament”, va remarcar, recordant la lluita ciutadana que va permetre aturar el projecte d’Eurovegas, promogut pel govern d’Artur Mas.

L’altra candidata baixllobregatina, Lorena Vicioso, vinguda d’El Prat de Llobregat, va dirigir-se als més joves. “Em deien que havia d’estudiar per tenir un futur millor que els meus pares a la fàbrica”, unes promeses, assegura, que no s’han complert. “Ja portem 8 anys patint una festa a la qual mai vam ser convidats”, va denunciar, titllant “d’estafa” la situació de crisi econòmica. També en aquesta línia va parlar Rafa Mayoral, membre de la directiva de Podemos. “Quan la gent ho passa malament, el Baix no s’ha amagat  mai”, va assegurar explicant que una de les zones que provocava més maldecaps a Franco era, precisament, la comarca on desemboca el riu Llobregat.

Votar “massivament” per combatre Ciutadans

Lluís Rabell, acompanyat dels integrants de la llista vinguts del Baix Llobregat // Elisenda Colell

Lluís Rabell acompanyat dels integrants de la llista vinguts del Baix Llobregat // Elisenda Colell

Una de les forces polítiques que es posiciona per arrasar a l’àrea metropolitana és Ciutadans. Joan Coscubiela, diputat al Congrés i número 4 de la candidatura, va assenyalar el partit d’Albert Rivera com el seu rival directe. De fet, Coscubiela no es va amagar en demanar el vot “massiu”, sobretot dels que normalment es queden a casa, i alhora va aprofitar per desqualificar el partit taronja. “El programa econòmic és un dels més salvatges de tot Europa”, va assegurar per després subratllar que com els camaleons, els candidats de Ciutadans “s’amaguen darrere la bandera” per aconseguir vots.

L’acte va comptar amb prop de 200 assistents, molts d’ells vinculats a ICV, Podemos o EUiA. Crits de “sí que es pot” i “Rabell president” van acomiadar la trobada. Recentment, al municipi s’ha creat la plataforma Molins Sí que es Pot de suport a aquesta candidatura, fet que ha propiciat una millor sintonia entre els partits que la integren.

 • narcis

  Lluis Rabel o lluis franco rabel ? Per cert coneix be el Baix Llobregst concretament Martorelll on era empresari va deixar de pagar a la seguretat social i 16 treballadors al carrer….exemple de lluita de clases… l’empresa es deia “hermanos franco ” Clar escollir un candidat desde Madrid te aixo

  • dclosa

   A pesar de las explicaciones que da el Secretario General de Podemos-Molins, Lucas-Silvano Ferro Solé en otra noticia de Viu Molins, ¿Es legal cambiarse de apellido? , ¿Lo admite Hacienda?, ¿ Da resultado?

   • CONDE ROJO

    No es que de resultado o no
    no, es que le dará vergüenza que sea su apellido FRANCO, aunque sale completo en las papeletas electorales.

 • eduard

  Millor es el cas de l’Aroca directota d’un banc ( popular) durant 10 anys fins el 2014 apareix alseu linkedin. El mateix banc que te el 6,5 per cent dels desnonaments a espanya….es la que parla de lluita obrera

  • Andrés

   Ser directora de sucursal no es ser directora de banco. Pues eso, una persona que ha trabajado y tiene experiencia en la gestión financiera privada. El alcalde desde los 23 años viviendo de la política (todo cargos internos en CiU y distintos cargos públicos, ahora incluso aspirando a duplicidad con alcaldía y diputado).

   Aixx, aquests noiets..

   • anna

    Home treballar a un banc que desnona fins el 2014 com a directora d”una sucursal i parlar de gestio financera no se si es ” cachondeo “

   • Josep

    Que pasaría si el primero de la lista de Convèrgencia o del PSC hubiera sido directora de una sucursal de un banco que ha propiciado el 6,5% de los desahucios en España.¿ Que tipo de acusaciones se hubieran producido por parte de Molins Camina ? Como dice en la entrevista hablar de “hipocresia” por parte de una persona que ha formado parte tiene como mínimo para hacer una reflexión.
    Y como no, para hacer el mismo juego que realizan formaciones como “Podemos” & company, el movimiento que se atribuyen ” de abajo a arriba” se inspira en el 15 M del año 2011; donde estaba en ese momento esta señora.
    La respuesta es muy rapida , tranquilita en su sucursal hasta que una reconversión le hace salir fuera en el 2014. Su siguiente paso, vivir de la política… donde nos apuntamos en un partido emergente… ¿ principios ?

    • Joan

     Tècnica econòmica al Ajuntament de Rubí fins al maig de 2015. Però, igualment, tot apareix al web:http://molinscamina.wix.com/molinscamina#!ana-mara-aroca/cgtk.
     Així com el seu patrimoni: http://www.viumolinsderei.com/2015/05/21/ana-aroca-fa-public-el-seu-patrimoni-i-les-despeses-de-la-campanya-electoral/. Si abans era directora de sucursal, no decidia pas la política del banc. Altres mai han viscut del seu treball.

     Res a amagar de persones que es guanyen la vida fora de la política en comparació amb els polítics tradiicionals i professionals de sempre que només s’han dedicat a viure de la política.

     • Josep

      No decidia la poltica del banc… per llogar cadires. O sigui que uns que formen part d’un col·lectiu i té una persona que no fa les coses malament, la culpa es de tots ( el vostre missatge) en canvi si un de vosaltres forma part d’un col·lectiu que desnona i amb la responsabilitat de donar les hipoteques (director de sucursal) no té cap responsabilitat ? amb clausules terra i desprès al costat de la PAH.
      El mateix discurs que el Govern de Cartalunya retalla i per tant es el responsable ( no cal entrar en el tema finançament d’Espanya ni l’expoli fiscal) en canvi Syriza retallen i Alexis Tsipras fa be i té tot el recolçament ( la culpa d’Alemanya)

     • dclosa

      Joan : Hay que decirlo todo claro , y clarito desde el principio, y no ha sido así, la Sra. Ana Aroca de Maya , siempre ocultó desde el principio de la campaña municipal, que habia estado trabajando en el Ayuntamiento de Rubí ,en un régimen de “plan de ocupación” , y todos sabemos en que consiste todo eso… todo lo contrario de su compañero Miguel Bautista Ferreiros que se energullecia, como un gran hito dentro de su carrera política municipal, el de haber sido “agente civico” en la Incresa , también en régimen de trabajo-caridad de “plan de ocupación”

 • Ana Aroca

  Eduard, Josep, Anna, faré un parell de comentaris sobre els vostre, si us sembla.
  Efectivament, he treballat durant 10 anys a un banc, un dels durs, tant en condicions per als seus clients, com en condicions per als seus treballadors. Des del tercer any de carrera vaig haver de treballar per poder-me pagar les matrícules, i abans d’entrar a treballar al banc, vaig estar venent roba al Corte Inglés, a una empresa de moviments de terres i a dues gestories comptable-fiscals, per moltes hores de feina i salaris gens dignes. Des de que al setembre de 2004 vaig començar la feina al banc, les meves jornades laborals van ser de 8 del matí a 8 de la tarda, a canvi d’un salari i un menú diari de 9€ (cap hora extra, per suposat). Banyeres de Mariola, Santa Pola, Benidorm i Barcelona van ser els meus destins, ningú a prop de casa meva. Al principi van valorar la meva feina i en van anar ascendent (per descomptat, els salaris no creixien en la mateixa proporció, només les responsabilitats), fins que al mes d’abril del maig passat em van acomiadar per dos motius principals: per ser mare (ja no els hi treballava de franc per les tardes) i per questionar les decisions dels meus superiors (el primer no el van reconèixer, obviament; el segon sí). Em sento molt orgullosa de la feina que vaig fer durant aquests 10 anys, sense desnonaments, sense comercialitzar preferents, etc a persones sense formació suficient, trencant-me les banyes per aconseguir-li finançament digne a les pimes i als autònoms, rascant fins a la última dècima el tipus del dipòsit a termini fixe de la senyora gran que tenia els seus estalvis a la meva sucursal (era una sucursal de barri), i sí, barallant-me amb els meus responsables directes per les instruccions que m’enviaven (us podeu imaginar).
  Després em van acomiadar i vaig començar a buscar feina: tinc experiencia, tinc cv, parlo idiomes… Però tinc 37 anys, sóc dona i tinc una filla de 2 anys. I em vaig trovar les portes del mercat laboral totalment tancades. I fins ara, que em presento a concursos públics perquè no allà no els interessa ni la meva edat, ni la meva condició familiar ni el meu sexe. I per a això, em passo moltes hores estudiant.
  I ara també em passo moltes hores treballant per la meva feina de regidora, per la qual, com ja he dit en alguna ocasió, obtinc la quantitat de 495€/mes. Si amb això es pot viure, que algú m’expliqui com.
  No penseu que amb tot això vull donar llàstima a algú. Al contrari. Estic molt il·lusionada amb aquesta nova etapa de la meva vida, tot i l’incertesa.
  I no, ho vaig dir en campanya i ho repeteixo ara, no veig bé la duplicitat de càrrecs públics, i com jo molta gent, moltíssima, que m’ho han dit molts veïns i veïnes que no són votants nostres i probablement mai ho siguin.
  Per últim afegir que molta gent treballa per a entitats financeres. Gent normal, gent que té els mateixos problemes que la resta, i treballen tantes hores com tothom, i a canvi de tan poc com la majoria de nosaltres. I tenen el mateix dret a ser respectats com l’operari que treballa a Ciments Molins i que no pot fer res per la contaminació del nostre aire de la que la seva empresa és culpable.
  Qualsevol altra cosa que vulgueu saber, aquí estic.
  Salut!

  • Josep

   Desprès de la teva resposta davant les dubtes
   generades del teu discurs de defensa de les gent que ho passa malament amb la
   teva trajectòria professional; cal dir que ara encara tinc més dubtes fonamentades en les
   reflexions següents :

   1.- Existeix una diferencia molt clara amb el
   teu argumentari i el que apareix al “Linkedin”; en primer lloc s’ha d’explicar
   que la trajectòria professional en aquesta Red social l’omple cadascun i per tant les diferències amb
   l’exposa’t al teu escrit existeixen diferències molt evidents : ni apareix res
   de la teva feina al Corte Ingles i menys de la teva feina a la gestoria , a més
   la teva feina al banc en tot els anys es com a Directora de Sucursal en el
   Linkedin i ara segons el teu argumentari son feines diferents.

   Conclusió : O be menteixes al “Linkedin” o
   menteixes ara ?

   Respecte als arguments de la teva feina al
   banc, les dubtes encara son més grans fonamentades en l’afirmació que qualsevol
   empresa privada i no social té com
   objectiu els beneficis, no cal parlar dels bancs i els seus “beneficis”. Per
   tant a les teves afirmacions de treball , existeixen dubtes més que raonables com les següents :

   1.- L’afirmació que dir que treballaves dins d’una
   Sucursal de Barri : com el 85% de les sucursals que son dins d’una ciutat
   enclavades en diferents sectors (barris) i malauradament les persones afectades pels
   productes dels bancs (hipoteques, préstecs, etc ) son majoritàriament en aquesta
   part aprofitant el tracte i la confiança amb els Directors de Sucursals.

   2.- Amb l’afirmació dels horaris i sous ,
   sembla mentida que amb la teva militància al sindicat Comissions Obreres des de
   que treballes (apareix al teu currículum penjat a Molins Camina) no denuncies
   aquesta situació i més amb un sector com el bancari amb representació més que
   potent dels sindicats. No pas en altres sectors , ja que per la quantitat de
   treballadors no tenen dret a delegat sindical. D’això li podries preguntar al
   Sr. Coscubiela durant molt anys
   president de CCOO a Catalunya . Per tant del teu sou “digne” com horaris millor
   no dir res.

   3.- L’afirmació de no treballar a prop de
   casa, benvinguda a la realitat, si vols t’aixeques a les 6 fins a les 8 i veus
   com son els transports públics de gent que no treballa al seu poble o mires des
   de la teva casa l’autopista i la gent que fa cues no surt de pont . No cal
   preguntar pels seus horaris des de que surts de casa fins que arribes i
   malauradament més del 99% l’empresa no li paga el dinar sinó que porta la seva
   carmanyola . La realitat de les persones que sembla que atribueixes com un mèrit.

   4.- La part més forta es la teva atribució del
   teu acomiadament a dos factors a tindre una filla i no fer hores extres i la
   teva aptitud davant els teus superiors d’idoneïtat dels productes i la seva
   comercialització. Les dubtes son les següents :

   4.1 No entraré en el tema fills per respecte,

   4.2. Davant l’aptitud amb els teus superiors
   pels productes, cal dir que tots el directors de sucursal tenen uns objectius
   anuals definits pels seus superiors, quina casualitat que amb els anys del bombolla
   immobiliària i el temps “ de España va bien “ no existeix cap problema amb els
   superiors……. i els últims anys de la caiguda del sector immobiliari i “España
   no va bien “ tens problemes …………….casualitats.

   Per últim, respecte a la teva feina a l’Ajuntament
   i el teu sou, no queda gens clar si es una queixa del sou o la publicitat del
   temps que dediqueu; en aquesta dinàmica podríem parlar de criteris objectius :
   10 regidors a l’oposició no tenen un sou per poder viure; per tant es una
   queixa de no poder viure del sou ? Podríem dir que això entra en contradicció clara amb els`plantejaments ja que desgraciadament moltes persones viuen
   amb pensions més baixes del teu sou ( la mateixa demagògia que feu servir )

   Salutacions

   • Ana Aroca

    Eduard, després de llegir la teva resposta, començo a pensar que et molesta que hagi gent que tracti de defensar els treballadors.
    Sobre els teus dubtes:
    * Com que veig que ets un fan del meu linkedin i jo no tinc res a amagar, he modificat el meu perfil per tal de que quedi tot molt clar. La meva feina al Corte Ingles no surt ni surtirà perquè no té res a veure amb la meva professió. Ara bé, quan vulguis quedem i repassem la meva vida laboral, que allà sí que surt.
    * Sobre el que dius de les sucursals de barri, res a afegir, per desgràcia és així. Per sort, jo no vaig dedicar-me a treballar per enganyar ningú, de la mateixa manera que tants treballadors de la banca tampoc no ho fan.
    * Sobre els sous, els convenis de la banca són d’accés públic per qualsevol persona. Ara bé, els complements que tinguis canvien moltíssim d’uns companys a altres, i si ets dona ja pots imaginar-te. Sobre els horaris, suposo que no he de ser jo la que t’expliqui com funciona aquest tema en moltes empreses i quines sortides tenen els empleats. Al sector de la banca passa moltíssim, i des de que les caixes d’estalvi s’han fet bancs, ja no n’hi ha excepcions.
    * Sobre allò de treballar fora de casa, totalment d’acord amb el teu comentari. Només puntualitzar dues coses: els trasllats es fan molt menys necessaris quan podries estalviar-te’ls, perquè sucursals de banca n’hi ha en gairebé totes les ciutats i pobles, al menys d’Alacant i Barcelona. En aquest sentit jo volia remarcar la política de l’empresa en quant a destinacions.
    * Sobre els motius d’acomiadament, són els que són i l’empresa els ha reconegut. Durant els anys de la bombolla ni havia acomiadaments, ni havia problemes, ni havia dificultat en complir els objectius, tothom tenia diners, tothom es comprava un pis, i no es coneixia la pressió sobre els empleats que n’hi ha ara. Ara bé, quan les coses es van complicar, les sucursals es van convertir en una mena d’olla a pressió. Ja no es donaven crèdits però s’havia de continuar creixent en actiu, ja no n’hi havia diners en dipòsits, però s’havia de continuar creixent en passiu (amb la conseqüent guerra de preus, etc) però també en altres productes que van deixar de comptar amb la confiança dels clients. I també van canviar els responsables: el perfil de la gent que hi havia per sobre de les sucursals va transformar-se completament. Potser ara ho entenguis una mica millor. Potser no tinguis cap intenció de entendre res que vingui de mi.
    * Sobre la feina de regidora, amb el meu comentari només tractava de defensar-me de l’acusació de que “ara em dedicava a viure de la política”. Et recordo que al ple de cartipàs nosaltres van proposar una baixada de l’assignació als regidors sense funcions de govern i de la subvenció als grups municipals, i que ja ho portavem al programa. Ja he dit que estic il·lusionada i si l’hi dedico hores és perquè sento que tinc una gran responsabilitat amb els veïns i veïnes de Molins, m’hagin o no votat.
    Salut!

    • Josep

     Per puntualitzar, no soc fan del teu “Linkedin” però si tinc que parlar d’una persona m’agrada parlar amb dades i més si son originals d’una persona però tornes a donar un exemple de contradicció. Entenc que la feina al Cortel Ingles no té res a veure amb el teu perfil, suposso que les dues gestiories comptables- fiscals tampoc……

     Respecte al tema treballadorsde la banca versus directors de sucursal, suposso que tu eres la “Rohind Hood” o millor dit mentres tot anaba be no pasa res amb les hipoteques , prestecs la confiança i desprès quant les coses van malament els complements

     Com sempre existeixen criteris objectius i els subjectius son a discreció, que vol dir això que ens tenim que refiar de la “paraula” d’una persona perquè cap persona era al costat, en poques paraules ” presumpció d’innocència”. Com podràs veure es molt senzill agafar una part objectiva i posar a discrecció la part subjectiva ” ens inventem una història”.i empastifem a tots.

     Et sona això

     Que vol dir tot això, un reflexe del que tu i els teu partit feu, agafar un fet objectiu (una persona)i posar fets subjectius (ens inventem una història)

     • Alejandro Pérez

      Mucha dedicación a la concejala Ana Aroca, y muchas felicidades a la misma por su transparencia y por su participación en los medios locales, me alegro formar parte de tu equipo.

      Invito a mirar el CV del alcalde: https://www.molinsderei.cat/recursos-compartits/arxius/2013-arxiu/2013-alc-alcaldia/cvalcalde.pdf

      Un auténtico vividor de la política, esde los 23 años no se ha dedicado a otra cosa. Ana Aroca me representa porque se ha ganado su pan ella y no de los demás, y dando la cara y ahora aun después de su despido por ser madre y por no seguir la política del banco.

      Seguimos compañera!

     • dclosa

      El CV del alcalde que nos propones es otro engaño político más, como és habitual en las respuestas a instancias que se hacen por ventanilla en el Ayuntamiento, mantiene el anonimato, no pone la fecha , ni está firmado por nadie. Puede haberlo escrito cualquiera que se agenciase de un impreso con anagrama.

  • dclosa

   Ana Aroca de Maya, Lo lastimoso no és que usted haya trabajado durante 10 años y que uno de los trabajos fuese en el Banco Popular Español, Todos debemos trabajar, nos guste o no, en un sitio u otro si no queremos ser unops parásitos más de la Sociedad, i que abans d’entrar a treballar al banc, va estar venent roba al Corte Inglés, y que recientemente trabajó en l’Ajuntament de Rubí com a tècnica de gestió econòmica. i, per tant, té coneixements de com funciona un ajuntament, especialment en el seu vessant econòmica, Lo malo és que no lo indicase con total claridad y con todo detalle en su CV de las municipales, especialmente eso del banco, y eso de que habia estado trabajando en el Ayuntamiento de Rubí ,en un régimen de “plan de ocupación” , ya que todos sabemos en que consiste todo eso… todo lo contrario de lo que hizo su compañero de partido Miguel Bautista Ferreiros que se energullecia en su CV como un gran hito dentro de su carrera política municipal, el de haber sido seleccionado como “agente civico” en la Incresa , también en régimen de trabajo-caridad de “plan de ocupación” con los
   dineros que tan alegremente regala la Diputación de Barcelona.
   Siendo llicenciada, como dice en Administració i Direcció d’Empreses por Alicante, que té 37 anys i ha treballat explotada con jornades laborals van ser de 8 del matí a 8 de la tarda, a canvi d’un salari i un menú diari de 9€ (cap hora extra, per suposat). i destins, cap a prop de casa seva, i que aún así, la van acomiadar per dos motius principals: per ser mare (ja no els hi treballava de franc per les tardes) i per questionar les decisions dels meus superiors, demuestra claramente la crisis económica actual que estamos atravesando y la desastrosa reforma laboral que ha realizado el PP para compensar el coste de ayudas a la banca española, y lo penoso que lo están pasando muy mal las gentes jóvenes como usted, pero,… no se confunda ,con la solución fácil sean los concursos públics a on no els interessa ni la seva edat, ni la seva
   condició familiar ni el seu sexe, ni en la política. La solución está en la privada.
   No tiene porqué pasarse moltes hores treballant per la seva feina de regidora, que entre los 380€/pleno y las informativas obté la quantitat de 495€/mes. Dedíquese a la privada, y no
   pretenda amb això viure, Lo único que tiene que velar es en que los que tienen que trabajar son los verdaderos funcionarios del Ayuntamiento y no usted, aún viendo su falta de productividad,
   los escandalosos enchufes ( Museu , Archiu Municipal, càrrecs de confiança…) y duplicitat de càrrecs públics municipales y parásitos que existen en el Ayuntamiento.
   Qualsevol altra cosa que vulgueu saber, aquí estic. : ¿ Cual és el IRPF de los salarios de un regidor municipal en Molins de Rei?
   ¿Cuando va a presentar de una vez por todas, una “mocion” en contra de las escandalosas retribuciones politicas municipales, que en plena crisis económica, se hicieron un incremento en 30% los sueldos de cargos electos que autoaplicó Ivan Arcas(ICV) en el primer pleno del 2007 , sin estar en el programa electoral de nadie, y que se ha mantenido hasta nuestros dias con todo el beneplácito y consentimiento de la oposición ICV. ERC, CUP, … , No se centte con la sopa boba de los 380€/barba regidor y pleno, como hacen los demás de regidores de la oposición.

 • dclosa

  Antes que Ana Aroca de Maya, regidora de Molins Camina – unió de Podemos, Equo i Procés Constituent – carregase contra l’alcalde Joan Ramon Casals, que es troba entre la llista independentista “Junts pel Sí”, juntament amb Oriol Junqueras, batlle de Sant Vicenç dels Horts, y adoptase la clásica forma de locución tan usada entre los políticos, de : «Siempre hemos sido campeones en ver la paja en el ojo ajeno» (junio de 2013), con motivo de la corrupción de la clase política española. Este uso sigue vigente dos años después: «Lo de Monedero [miembro de Podemos] es ver la paja ajena y no la viga en el propio» (intervención televisiva del Ministro Luis de Guindos el 22 de enero de 2015), analice las vigas que tiene dentro de su partido.
  ¿Qué cargos tiene el Sr. Alejandro Pèrez Polo dentro de Podemos-Molins o dentro de Molins Camina?. Que sepamos, no ocupa ningún cargo dentro del consejo de Podemos-Molins , ni en listas de Molins
  Camina , sin embargo lo hemos escuchado repetidas veces como tertuliano y representante de Molins Camina en las tertulias políticas de los miércoles , en plena jornada laboral, en la Radio político-funcionaria Municipal de Molins de Rei.
  En las actas de Podem-Molins editadas en su blogspot.com.es / Assemblees i actes , no he llegado a ver en ninguna de ellas el nombre del Sr. Alejandro Pèrez Polo, excepto en unos avales autonómicos que se concedieron , en una reunión “petit comite” en el Foment, para unos militantes de Sant Esteve de Sesrovires, que el Sr. Pérez notificase a los miembros del Circulo de Molins de Rei en soberana asamblea, su intención de presentarse para las autonómicas , Tampoco queda constancia en ninguna acta de qué es eso de “Es clar que podem”. Desconocemos aún, qué Circulo de Podemos lo avaló para las autonómicas, Tenemos constancia que en votación virtual por Internet , obtuvo 3.324 vots, cuando en Podemos-Molins virtualmente sólo constan 115 militantes, y que Podemos-Molins en las municipales, cuando votaron al secretario general y a los 6 miembros del consejo ciudadano, entre familiares y amigos solo llegaron a conseguir que votasen 40 personas, Seguro que el Sr. Pèrez debía echar mano de otros recursos supramunicipales que se nos escapa a la ciudadanía de apié de Molins, ¿ Quizás lo avalaron los de Podemos-El Prat?
  En campaña municipal, se decia que a Molins Camina hi cap tothom però no a qualsevol preu. Algunos se aprovechan de los procesos abiertos para sus promociones personales. La democracia y las
  asambleas de Podemos deben blindarse contra los trepas, arribistas y las personas con ansias de
  notoriedad que solo buscan puestos y cargos públicos para medrar y que al parecer el Sr. Alejandro Pérez Polo , controla el cotarro de Molins-Camina.
  Convendria que el Sr. Alejandro Pèrez Polo, de forma similar a lo que le ocurrió su compañero de partido Guillermo Zapata, ahora exconcejal de Cultura de Ahora Podemos en el Ayuntamiento de Madrid, que no tuvo más remedio que presentar su dimisión a la alcaldesa Manuela Carmena, revise sus tuits, facebooks y e-mails ya que constan por escrito expresiones como :
  “Es más importante la constitución material que no la formal, la de los epifenomenos, la de las banderas y trapos varios” ,”Este debate del catalán es ABSURDO y a mi me pone especialmente nervioso”., “Si tenemos que hablar catalán para ser independentistas apaga y vámonos” , “Si tenemos tan poca catadura ética y política como para tener que concentrarnos unicamente en la lengua como proyecto de emancipación nacional NO MERECEMOS NINGUNA INDEPENDENCIA” , que no dicen mucho a favor sobre el talante y ética de un candidato en listas autonómicas de Catalunya Si que es pot.

 • CONDE ROJO

  No había visto este hilo pero me parto la caja con los críticos que te han salido …y si me gusta eso de que flipan por tu condición de exbanquera reconvertida al proletariado industrial, ja, ja, ja, y el cronista oficial closa que todavía me menciona, no se sabe muy bien si para remarcar su crítica o para valorar diferencias , ja, ja, ja, ja, lo cierto es que me parto el jano ( kulo), sin más.Como ves me rio igual que la noche de las primarias y de los 45 votos , que eran más sin en un exceso de generosidad mal entendida José el psicólogo y mi amiga Susi, no hubieran dado sus votos en segunda lista a Vaos. ….
  Ja ja, ja, ja, ja, ja, ja, y luego la partida de pecho con la broma del PST, ja, ja, ja, pura prueba para demostrar que a unas elecciones se puede presentar cualquiera en cuatro días. ..nada más coleguki , seguir tu Alex y Lucas arreglando Molins. ….quizás dentro de cuatro años volvamos , pero esta vez no será en broma compas! !!!! Ja ja, ja, ja, ja, ja, ja