La Primitiva reparteix 42.747 euros a Molins de Rei

El punt de venda del carrer Carril reparteix una butlleta guanyadora de segona categoria. El premi ascendeix a 42.747,15 euros. 

Cartell del premi de La Primitiva // La 4 de Molins de Rei

Cartell del premi de La Primitiva // La 4 de Molins de Rei

El sorteig de la Lotería Primitiva del passat 29 d’agost ha caigut a Molins de Rei. Una de les set butlletes amb un premi de Segona Categoria ha estat validada al municipi. Concretament al punt de venda número 15.800, conegut com La 4 de Molins de Rei, situat al carrer Carril número 27.

Cada butlleta amb un premi d’aquestes característiques ha repartit un total de 42.747,15 euros. El passat mes de juny la mateixa Loteria Primitiva va repartir un altre premi a Molins de Rei. En aquella ocasió el guanyador es va emportar 131.619 euros.

Recomanacions personalitzades