El carrer Mancomunitat estarà tallat durant cinc mesos

Comença la construcció del pas de vianants per sota les vies del tren que servirà per connectar millor el futur barri de Les Guardioles. Les obres mantindran el carrer Mancomunitat tallat al trànsit durant cinc mesos entre el carrer Riera Bonet i el Pep Ventura. 

Imatge la rasa feta al barri de Les Guardioles // Jose Polo

Les obres de les Guardioles en el carrer Mancomunitat // Jose Polo

Cinc mesos. Aquest és el temps que el carrer Mancomunitat de Molins de Rei estarà tallat al trànsit en el tram entre el carrer de la Riera Bonet i el carrer Pep Ventura. El motiu: la construcció d’un pas per a vianants per sota les vies del tren previst en les obres del nou barri de Les Guardioles. Aquesta actuació connectarà el nou barri amb el carrer Amadeu Vives.

Durant el temps que durin les obres, la circulació dels vehicles que passaven pel carrer Mancomunitat passarà a fer-se per Amadeu Vives o per l’avinguda Barcelona.

Els camions i autobusos que vulguin passar a la part de Molins de Rei que queda per sobre de les vies del tren hauran de passar obligatòriament per l’avinguda Onze de Setembre, a l’altra punta del municipi, perquè el pont de Riera Mariona té un gàlib de 2,85 metres.

Detall del tram de carrer afectat pel tall

Recomanacions personalitzades