Detingut un conductor que circulava triplicant la taxa màxima d’alcoholèmia i amb excès de velocitat

Els Mossos d’Esquadra han detingut un conductor francès de 34 anys que circulava de matinada per l’autopista a 147 km/h i amb signes evidents d’anar begut. L’home triplicava la taxa màxima d’alcoholèmia permesa.

El conductor detingut circulava a les cinc de la matinada del divendres 21 d’agost per l’autopista AP-2 quan els Mossos d’Esquadra van captar amb un radar que anava a 147 km/h al seu pas per Molins de Rei. En aquell moment la velocitat estava limitada a 80 km/h.

Els agents van aturar el turisme i, després de fer les comprovacions pertinents, van observar que el seu conductor, de 34 anys i nacionalitat francesa, presentava signes evidents d’anar sota els efectes de begudes alcohòliques. Quan es va sotmetre a la prova de detecció alcohòlica el conductor va donar un resultat de 0,77 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, una taxa penal, tres vegades més de la permesa que és 0,25 mg/l, motiu pel qual va quedar detingut.

L’home, que passarà en les properes hores a disposició judicial, està imputat com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat del trànsit: per conduir sota els efectes de l’alcohol i amb excés de velocitat.

Recomanacions personalitzades